Beleszólhatok abba milyen ruhákat hord a 17 éves fiam?! Ma komolyan ez a divat?!
pl tegnapi buli ruhája:
S-es RÓZSASZÍN póló (persze M-es kéne neki de nem baj hadd feszüljön)
szűk farmer
övet nem vesz fel hiába lóg ki így a boxere!
tegnap kicsit összeszólalkoztunk ezen, szerinte ne szóljak már bele 17 évesen, de én meg nem tudom elhinni, hogy tényleg ez a divat ma, hogy úgy öltöznek a fiúk, mint a homoszexuálisok?!
Igen, ez a divat!
Sexxxy.... :)
Te hány éves vagy?
41.
A cipőfűzőjét is kicserélte az egyikben piros van a másikban citromsárga... mint egy papagáj... nem bírom felfogni ez miért "sexy".
2-es, ez neked szexy???
Hát ja, bizonyos körökben ezek a "fiukák" a menők...én semmi férfiasat nem látok bennük..
Van apja a gyereknek? Kéne lásson példát, hogy egy igazi pasi hogy néz ki.
4: Az jópofa!
Nálam a függönyök ilyenek. 3 db félfüggönyöm van egy ablakon, egy piros, egy napsárga és egy narancs.
Az egyik oldalra a piros van felkötve egy sárga szalaggal, a másikra a másik kettő egy piros szalaggal.:)
De mondok mást: egy ismerősömet megverte az anyja, hogy hogy lehet piros-rózsaszínben berendezni a (saját!) lakását, de a lakás egy hónap múlva a Lakberendezés magazin címlapján volt. :D
Nem kell dühöngeni azért, mert gyökeresen más ízlése van a gyerekednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!