Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszólhatok abba milyen...

Beleszólhatok abba milyen ruhákat hord a 17 éves fiam?! Ma komolyan ez a divat?!

Figyelt kérdés

pl tegnapi buli ruhája:

S-es RÓZSASZÍN póló (persze M-es kéne neki de nem baj hadd feszüljön)

szűk farmer

övet nem vesz fel hiába lóg ki így a boxere!

tegnap kicsit összeszólalkoztunk ezen, szerinte ne szóljak már bele 17 évesen, de én meg nem tudom elhinni, hogy tényleg ez a divat ma, hogy úgy öltöznek a fiúk, mint a homoszexuálisok?!

2015. febr. 1. 09:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
37%
Akkor a barátnőjén keresztül próbálj hatni rá. Hidd el sokkal többet elérhetsz, mint úgynevezett beleszólással.
2015. febr. 1. 09:24
 12/40 anonim ***** válasza:
15%

5: Igen, szexi. Nem a férfias, hanem a fiús tipust szeretem, és bejön ez a leírt stílus.;)

Egy jó 10 éve az a divat, hogy az alsónemű van kívül, illetve kilátszik. Pl. a lányok/nők pólóra veszik a pántos felsőket/kombinét, egy ideig még az is volt, hogy erre kívül még a melltartót. Fiúknak a kibuggyanó boxer.

Ne akarj már 50 évesnek öltöztetni egy 17 évest!

Fiatalabbnak látszani akarók is a friss divatot követik, tehát egy fiús karakterű 50éves is hasonlóan igyekszik kinézni.

Kb. 5 éve divat a műsorvezetőknél is a rózsaszín ing.

2015. febr. 1. 09:26
 13/40 anonim ***** válasza:
23%
2015. febr. 1. 09:28
 14/40 anonim ***** válasza:
20%

Szia!

Természetesen azt nem mondom, hogy sexy, sőt, de sajnos tényleg ez a divat. De lehetne rosszabb a helyzet: Elég néhány közösségi oldalt megnézni és máris látni lehet, hogy most kifejezetten az a menő, ha valaki nem heteroszexuális. Ijesztó..

2015. febr. 1. 09:29
 15/40 A kérdező kommentje:

A barátnője finoman szólva kinyalja a s...ét, nagyon szereti.

Próbáltam már beszélni a lánnyal, amikor a fiam fülbevalót vett magának, de csak annyit mondott, hogy szerinte is jól áll neki... nem mond ellent neki.

16/40 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ne problémázz rajta. Elvégre nem a ruha teszi az embert. Szerintem amúgy gáz, de én a 25 évemmel már öreg vagyok :D
 17/40 anonim ***** válasza:
43%
Vannak fiúkák, és vannak férfiak. Egy nőnek nem késéges melyiket választaná.
 18/40 anonim ***** válasza:
5%

Utolsó vagyok.

Természetesen ijesztőt akartam mondani.

19/40 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos ma ez a divat k ez a sexyyy

Nekem sem tetszik.. Hidd el kinövi..

Amikor é voltam 10-en éves a gatya lőgott apólő is, a bixer kilógott, és gáz "bézból"sapkában jártak..

Reklámos vastag szalagkulcstartók voltak, és az lőgott a farzsebből.

Ma ez a divat, tényleg nem szólhatsz mar bele egy 17 eves eseteben../ ami kiábrandító, hogy a fiatal lanyoknak ez tetszik, és hogy emiatt meg 20-aséveik elején is ezt hordják.

Nem tudom hány évesek válaszoltak..mert erre most a 22 alattiak válasza a kompetens..

28/n

2015. febr. 1. 09:31
 20/40 anonim válasza:
67%
Normál esetben nem lenne beleszólásod, de ha tényleg így öltözködik akkor kellene csinálni vele valamit mert az ilyen öltözködés szerintem is b*zis, ízléstelen, egyáltalán nem vonzó... Szóba sem állnék ilyen pasival. 18/L
2015. febr. 1. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!