Beleszólhatok abba milyen ruhákat hord a 17 éves fiam?! Ma komolyan ez a divat?!
pl tegnapi buli ruhája:
S-es RÓZSASZÍN póló (persze M-es kéne neki de nem baj hadd feszüljön)
szűk farmer
övet nem vesz fel hiába lóg ki így a boxere!
tegnap kicsit összeszólalkoztunk ezen, szerinte ne szóljak már bele 17 évesen, de én meg nem tudom elhinni, hogy tényleg ez a divat ma, hogy úgy öltöznek a fiúk, mint a homoszexuálisok?!
5: Igen, szexi. Nem a férfias, hanem a fiús tipust szeretem, és bejön ez a leírt stílus.;)
Egy jó 10 éve az a divat, hogy az alsónemű van kívül, illetve kilátszik. Pl. a lányok/nők pólóra veszik a pántos felsőket/kombinét, egy ideig még az is volt, hogy erre kívül még a melltartót. Fiúknak a kibuggyanó boxer.
Ne akarj már 50 évesnek öltöztetni egy 17 évest!
Fiatalabbnak látszani akarók is a friss divatot követik, tehát egy fiús karakterű 50éves is hasonlóan igyekszik kinézni.
Kb. 5 éve divat a műsorvezetőknél is a rózsaszín ing.
Szia!
Természetesen azt nem mondom, hogy sexy, sőt, de sajnos tényleg ez a divat. De lehetne rosszabb a helyzet: Elég néhány közösségi oldalt megnézni és máris látni lehet, hogy most kifejezetten az a menő, ha valaki nem heteroszexuális. Ijesztó..
A barátnője finoman szólva kinyalja a s...ét, nagyon szereti.
Próbáltam már beszélni a lánnyal, amikor a fiam fülbevalót vett magának, de csak annyit mondott, hogy szerinte is jól áll neki... nem mond ellent neki.
Utolsó vagyok.
Természetesen ijesztőt akartam mondani.
Sajnos ma ez a divat k ez a sexyyy
Nekem sem tetszik.. Hidd el kinövi..
Amikor é voltam 10-en éves a gatya lőgott apólő is, a bixer kilógott, és gáz "bézból"sapkában jártak..
Reklámos vastag szalagkulcstartók voltak, és az lőgott a farzsebből.
Ma ez a divat, tényleg nem szólhatsz mar bele egy 17 eves eseteben../ ami kiábrandító, hogy a fiatal lanyoknak ez tetszik, és hogy emiatt meg 20-aséveik elején is ezt hordják.
Nem tudom hány évesek válaszoltak..mert erre most a 22 alattiak válasza a kompetens..
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!