Beleszólhatok abba milyen ruhákat hord a 17 éves fiam?! Ma komolyan ez a divat?!
pl tegnapi buli ruhája:
S-es RÓZSASZÍN póló (persze M-es kéne neki de nem baj hadd feszüljön)
szűk farmer
övet nem vesz fel hiába lóg ki így a boxere!
tegnap kicsit összeszólalkoztunk ezen, szerinte ne szóljak már bele 17 évesen, de én meg nem tudom elhinni, hogy tényleg ez a divat ma, hogy úgy öltöznek a fiúk, mint a homoszexuálisok?!
15: Na látod. Nem értem, miért akarod, hogy Neked akarjon tetszeni a saját korosztálya és/vagy a saját barátnője helyett!
Én se választok olyan fiút, aki azon van, hogy az anyjának tessen!
Nagyon gáz ez a 'stílus'-nak csúfolt valami. Pedig én sem vagyok 50éves, csak 24. De ez gáz. Mint a homokosok. Nincs amúgy velük bajom, de a fiadnak is barátnője van, ne öltözködjön úgy, mint egy b-zi. De amúgy ha folyton belekötsz, csak azért is csinálni fogja. Hagyd rá, kinövi.
A kilógós boxert favorizálónak:
a börtönökben ezzel jelzik, hogy 'szabad a bejárás'...
Én 23 éves vagyok és rosszul vagyok az ilyen divatmajmoktól.Soha nem tudnék férfiként tekinteni egy ilyen papagájra.Midig is idősebb srácokkal barátkoztam akik normálisan öltöztek és nem ugy néztek ki mint egy díszmeleg.Még ők mondják hogy milyen egyediek meg van stílusuk ..naja csak pont egyformák mind.Rózsaszín V nyakú póló,feszes hereszorító női csőgatya, KÖTELEZŐEN idióta szánalmas ecsethaj és így igazán egyedik lesznek.Az a lány aki ilyenekkel foglakozik az nem találkozott még igazi férfival aki nem az öltözködése,kinézete határoz meg hanem hanem a viselkedése,tettei.
Hagyd rá inkább amíg ő nem veszi észre hogy ciki addig úgysem változtat.Csak ne mutatkozz vele nyilvánosan mert ultragáz.Mond neki hogy ez csak azoknak divat akik így néznek ki,mindenki más nevet rajtuk vagy sajnálja őket hogy szegény meleg gyerek még a női pólót is kinőtte és nincs pénze nagyobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!