Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszólhatok abba milyen...

Beleszólhatok abba milyen ruhákat hord a 17 éves fiam?! Ma komolyan ez a divat?!

Figyelt kérdés

pl tegnapi buli ruhája:

S-es RÓZSASZÍN póló (persze M-es kéne neki de nem baj hadd feszüljön)

szűk farmer

övet nem vesz fel hiába lóg ki így a boxere!

tegnap kicsit összeszólalkoztunk ezen, szerinte ne szóljak már bele 17 évesen, de én meg nem tudom elhinni, hogy tényleg ez a divat ma, hogy úgy öltöznek a fiúk, mint a homoszexuálisok?!

2015. febr. 1. 09:04
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
57%

15: Na látod. Nem értem, miért akarod, hogy Neked akarjon tetszeni a saját korosztálya és/vagy a saját barátnője helyett!

Én se választok olyan fiút, aki azon van, hogy az anyjának tessen!

2015. febr. 1. 09:34
 22/40 anonim ***** válasza:
33%

Mode masculine 2015:

[link]

2015. febr. 1. 09:36
 23/40 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon gáz ez a 'stílus'-nak csúfolt valami. Pedig én sem vagyok 50éves, csak 24. De ez gáz. Mint a homokosok. Nincs amúgy velük bajom, de a fiadnak is barátnője van, ne öltözködjön úgy, mint egy b-zi. De amúgy ha folyton belekötsz, csak azért is csinálni fogja. Hagyd rá, kinövi.

A kilógós boxert favorizálónak:

a börtönökben ezzel jelzik, hogy 'szabad a bejárás'...

2015. febr. 1. 09:40
 24/40 anonim ***** válasza:
83%
Fogadjuk el hogy gyerekeinknek nem nekünk kell tetszeni, megfelelni. Véleményünk lehet, de azt tartsuk meg magunknak. Ne álljunk a kamion útjába. Nem egészséges ötlet.
2015. febr. 1. 09:51
 25/40 anonim ***** válasza:
90%
Leszögezem nekem sem jön be ez a fajta stílus. De a fiadnak igen, a barátnőjének igen, innentől kezdve mi a probléma? A te korosztályod szüleinek sem tetszett ahogy ti öltöztetek, az ő szüleiknek sem tetszett ahogy ők öltöztek és így tovább. Tudom, tudom, bezzeg régen, akkor minden csodálatos volt, de az már elmúlt most meg ez van. Majd kinövi.
2015. febr. 1. 10:36
 26/40 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen felesleges ezen patáliázni, a fiatal srácok között ez valóban divat már egy ideje, és ha neki ez tetszik, miért ne hordhatná? Majd ha idősebb lesz, úgyis változni fog az ízlése, sőt, a divat is bőven változik addig. Én se úgy öltözöm, ahogy tiniként öltözködtem, pedig az jóval botrányosabb volt, mint amiket a fiad visel, mégse cirkuszoltak miatta a szüleim. Aztán mégis felnőttem, és teljesen normálisan öltözködöm.
2015. febr. 1. 10:40
 27/40 anonim ***** válasza:
88%
Nezd vissza a regi fenykepeket,te nem oltoztel idiotan? Csinalj rola par kepet es majd mutogathatod az unokaknak akik fetrengeni fognak a rohogestol.
2015. febr. 1. 10:56
 28/40 anonim ***** válasza:
15%
Én a cipőfűzőt már csak a saját biztonsága érdekében nem hagynám,hogy ilyen színekben pompázzon,ugyan is ezeknek rasszista jelentések van.A sárga a zsidó gyűlölet,a piros a romák iránti utálat.
2015. febr. 1. 11:20
 29/40 anonim ***** válasza:
85%
Beleszolhatsz de nem hiszem,hogy lesz eredmenye,maximum a lazadast es s csakazertis reakciot valtod ki.Elhiszem,hogy nem tetszik nekem sem de majd kinovi.sokan olzozkodnek botranyosan tinikent :D
2015. febr. 1. 11:24
 30/40 anonim ***** válasza:
37%

Én 23 éves vagyok és rosszul vagyok az ilyen divatmajmoktól.Soha nem tudnék férfiként tekinteni egy ilyen papagájra.Midig is idősebb srácokkal barátkoztam akik normálisan öltöztek és nem ugy néztek ki mint egy díszmeleg.Még ők mondják hogy milyen egyediek meg van stílusuk ..naja csak pont egyformák mind.Rózsaszín V nyakú póló,feszes hereszorító női csőgatya, KÖTELEZŐEN idióta szánalmas ecsethaj és így igazán egyedik lesznek.Az a lány aki ilyenekkel foglakozik az nem találkozott még igazi férfival aki nem az öltözködése,kinézete határoz meg hanem hanem a viselkedése,tettei.

Hagyd rá inkább amíg ő nem veszi észre hogy ciki addig úgysem változtat.Csak ne mutatkozz vele nyilvánosan mert ultragáz.Mond neki hogy ez csak azoknak divat akik így néznek ki,mindenki más nevet rajtuk vagy sajnálja őket hogy szegény meleg gyerek még a női pólót is kinőtte és nincs pénze nagyobbra.

2015. febr. 1. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!