Közöm van a testvérem életéhez? Beleszólhatok, fejezze be vagy mondja el édesanyánknak?
Az édesanyád már azóta közbeszéd tárgya, amióta a nővéredék nyitott házasságban élnek. Gondolod, hogyha édesanyád megtudja , attól a nővéredék meg fogják változtatni az életüket?
Minél később szólja el magát valaki, annál tovább nyugalom van az édesanyádnak.
"egyiknek van valakije, hol a másiknak. Ezt mindenki tudja, körülbelül az egész város. Ez nem túlzás, kisváros, mindketten elég ismertek"
Ez esetben biztos, 100% hogy már a szüleitek is tudják.
Neked semmi közöd a növéredék magánéletéhez, és semmi jogod beleszólni, ez kizárólag a növéredre meg a férjére tartozik.
Az, hogy a szüleidnek elmondják-e, szintén magánügyük (de miért kellene elmondani nekik?), és még a szülöknek sincs beleszólása a felnött gyerekeike szexuális életébe, ahogy más magánügyeikbe sem.
"Közöm van a testvérem életéhez? "
NINCS
"Beleszólhatok, fejezze be vagy mondja el édesanyánknak?"
NEM
De nem értem, neked vagy bárki másnak is mi köze a testvéred vagy a sórogorod magán/szexuális életéhez? Mert szerintem semmi.
Azt sem értem miért gondolod, hogy anyád ezáltal közbeszéd tárgya. Hogy az istenbe lenne az ember anyjának bármi köze ahhoz, hogy a lánya kivel szexel és mikor????? Ekkora baromságot se hallottam még.
Nem vagyok a nyitott házasság híve, kifejezetten ízléstelennek tartom, de szerintem te eltúlzod a helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!