Közöm van a testvérem életéhez? Beleszólhatok, fejezze be vagy mondja el édesanyánknak?
Figyelt kérdés
Nővéremék úgymond nyitott házasságban élnek sógorommal. Hol egyiknek van valakije, hol a másiknak. Ezt mindenki tudja, körülbelül az egész város. Ez nem túlzás, kisváros, mindketten elég ismertek. A szüleim viszont nem tudnak róla, mivel senki nem mondja nekik vissza. Most nővérem egy olyan férfival kavar, aki édesanyánkkal munkakapcsolatban van. Nem mindennaposban, de van hogy találkoznak. A munkahelyén mindenki tudja, hallotta már barátnőm vissza egy munkatársuktól. Én ezt így nem tartom helyesnek, hogy ezáltal anyukánk is közbeszéd tárgya lett. Megkérhetem nővéremet hogy fejezze be ezt a viszonyt vagy mondja el a családnak? Nem tudom mit szólnának hozzá, édesanyánk túl is lépne szerintem rajta,már csak az unokák miatt is, de édesapánk eléggé kiakadna az biztos2015. okt. 30. 18:54
11/15 anonim válasza:
Nem kéne beleszólnod. Az ő életük. Ha nekik ez rendben van, akkor neked semmi közöd hozzá.
12/15 anonim válasza:
Jajj ez a falusi "jajjmiccónak" romantika..
Kb ezért nem beszélek az itteni népséggel, itt nem kell egy szót se szólni ahhoz, hogy kibeszéljenek.
13/15 anonim válasza:
Miért akarsz sz@rkeverő lenni?
14/15 anonim válasza:
Attól, hogy te azt hiszed a nővéred és sogorod mind hülyék, még élhetnek idilli házasságban. Általában a nyitott házassághoz mind2 fél beleegyezik, hogy milyen szabályok szerint éljenek, akárcsak egy monogám kapcsolatban. Szóval attól, hogy ez szted egy gusztustalan dolog, ők még élvezhetik, és lehet Boldog a házasságuk, bár idilli házasság nincsen, csak a mesékben. Én úgy látom te nagyon irigy vagy tesòdra, és meg vagy róla győződve, hogy márpedig muszáj belepofaznod, úgyhogy bármit is írunk, úgyis megkevered majd a kakit, csak hogy bizonyitsd az erkölcsi tartasod! Ez nekem inkább álszentnek és baromi szűklátòkörűnek tűnik! Tartsd magad távol a témától foglalkozz a saját ferjeddel és gyerekeddel, már ha van, de sztem nincs, mert annyira irigy módon írsz tesodrol.
15/15 anonim válasza:
Konkrétan semmi közöd hozzá. Felnőtt emberek, azt csinálnak, amit akarnak a saját életükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!