Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszólhatok-e a gyerekem...

Beleszólhatok-e a gyerekem döntéseibe?

Figyelt kérdés
2016. aug. 24. 08:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

"Valami megmagyarázhatatlan kötelék van közöttük"

- azt "szerelem"-nek nevezik. És sajnos beleszólhatsz, de nem lesz sok eredménye, amíg maga ki nem ábrándul belőle.

2016. aug. 24. 08:46
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, mintha anyukámat hallanám :) Akkoriban forgattam a szemem az ilyen mondókára, de most már mennyire értem!

Nekem is időbe telt, míg a nem hozzámvalókat ki tudtam szűrni, míg nem sajnáltam felállítani a mércét, hogy mi az ami alá már nem adom az önbecsülésem, a nőiességem.

A lányod is meg fogja ezt tenni, ha érzi, hogy ez teljesen az ő irányítása, döntése, nincs meg a te ráhatásod.

Remélem a lányod hamarosan megérti és észreveszi, hogy ő többet ér az ilyen kis ficsúrtól, aki kedvére játszadozhat vele.

Ne felejtsd el, hogy nem vagy rossz anya... pont ilyen a jó anya, aki így gondolkodik, aggódik, mert átlátja, hogy baj van.

Kitartást kívánok és kötél idegeket! :( :)

2016. aug. 24. 08:47
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit tudok hozzászólni, hogy velem is volt hasonló csak engem lelki terrorban tartott a srác. Anyám mondta is, hogy ez nem jó stb, de nem volt lelki erőm szakítani, mert mindig mikor megpróbáltam jött azzal a dumával, hogy változatunk stb, de minden ugyan az maradt. Összesen 3 év után jött el a pillanat, hogy feltört bennem a szabadulási vágy és kiraktam mint macskát szarni(akkor 20 voltam most 24).

Ha szerencséd van, akkor a lányod is rá fog jönni magától és megunja ezt az egészet. Amíg benne nincs meg az elhatározás a változtatásra, addig nem tehetsz semmit.

2016. aug. 24. 08:49
 14/51 A kérdező kommentje:
Szerelem??? Ilyen lenne ?...ahol bántják egymást, csúnyán beszélnek egymással...marják egymást...nekem ő nem férfi...a viselkedését tekintve...viszont a kémia nagyon működik közöttük...
2016. aug. 24. 08:51
 15/51 A kérdező kommentje:
3-as szívesen beszélnék veled privátban, ha van rá időd...nem muszáj most, amikor ráérsz :)
2016. aug. 24. 08:52
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként és ma is, utálom, hogy anyám mindenbe beleszól úgy, hogy neki párkapcsolatok terén konkrétan nulla tapasztalata van mivel az apám az első és egyetlen ffi az életében. Éppen hogy nem példamutató a házasságuk, soha nem észleltem, hogy szeretnék egymást (nem verték egymást azért), apu sokszor kiabált mindenkivel amit mai napig nem tudok megemészteni.

Most 2 éve van egy csodálatos párom, aki abszolút nőként és tisztelettel bánik velem és a gyerekekkel is. Én csak azt tudom remélni, hogy mivel láthatóan odavannak azért, hogy mi igy szeretjük egymást és élvezik, jönnek ők is folyton bújni, így ezt fogják igényelni ha nekik is lesz párjuk, tehát egy jó mintával szolgálok.

Szerintem a legfontosabb a hiteles példamutatás, anélkül sajnos semmit sem érnek a szavak.

2016. aug. 24. 08:55
 17/51 A kérdező kommentje:
13-as. Ő is abban tartja,nagyon tud a lelkére hatni, játszadozni vele...a lányom többször kidobta, legutóbb két hete a cuccaival együtt...a srác nem tudta hova tenni a dolgot, hogy ő vele még nő nem csinált ilyent...de most megint nála van... egyszerűen nem értem...
2016. aug. 24. 08:56
 18/51 A kérdező kommentje:
Viszont be kell vallanom valamit. Nem látott jó példás házasságot...sajnos. Sok veszekedés...stb.stb.
2016. aug. 24. 09:00
 19/51 A kérdező kommentje:

"Amíg benne nincs meg az elhatározás a változtatásra, addig nem tehetsz semmit."

Igen...én is igy érzem...csak sajnálom...

2016. aug. 24. 09:03
 20/51 anonim ***** válasza:
85%

"nekem ő nem férfi." - hát nem is beléd szerelmes.

Ha rossz mintát látod a lányod: azért ISMÉTLI, mert meg akarja érteni, azt amit kisgyerekként nem lehetett.

2016. aug. 24. 09:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!