Ti szülőként engednétek a 18 éves lányotoknak, hogy előttetek igyon meg egy kispohár pálinkát?
Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 11:28
31/35 anonim válasza:
Inkább előtted igya meg mint a hátad mögött..
32/35 anonim válasza:
Miért ne?
18 évesen már amúgy sem sok beleszólásod lehet ebbe.
33/35 anonim válasza:
10 millió alkoholista országában élünk ugyan már had igya
még kilógna a sorból
34/35 anonim válasza:
Én anyum is hülledezik érte minden alkalommal úgy hogy engem 15-16 éves korom òta lát inni egy egy pálinkát vagy egy gyengébb italt. Vannak ilyen szülők én imádom anyumat de amikor elkezdi hogy ne igyál stb nem foglalkozok vele
35/35 anonim válasza:
Családi összejövetelen alap, ha barátai nálatok vannak vagy ilyesmi, akkor is okés, ha csak úgy magának reggel kitöltene egy felest és lehúzná, azért megkérdezném, hogy fáj-e valamije vagy mi célja van vele. Tiltani kimondottan nem tiltanám semmi esetben sem, csak ha túlzásba viszi, elbeszélgetnék vele, hogy az nincs rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!