Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti szülőként engednétek a 18...

Ti szülőként engednétek a 18 éves lányotoknak, hogy előttetek igyon meg egy kispohár pálinkát?

Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 11:28
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
100%
Inkább előtted igya meg mint a hátad mögött..
2016. aug. 19. 18:37
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne?

18 évesen már amúgy sem sok beleszólásod lehet ebbe.

2016. aug. 20. 13:40
 33/35 anonim válasza:

10 millió alkoholista országában élünk ugyan már had igya

még kilógna a sorból

2016. aug. 20. 15:44
 34/35 anonim ***** válasza:
Én anyum is hülledezik érte minden alkalommal úgy hogy engem 15-16 éves korom òta lát inni egy egy pálinkát vagy egy gyengébb italt. Vannak ilyen szülők én imádom anyumat de amikor elkezdi hogy ne igyál stb nem foglalkozok vele
2016. dec. 19. 09:57
 35/35 anonim ***** válasza:
Családi összejövetelen alap, ha barátai nálatok vannak vagy ilyesmi, akkor is okés, ha csak úgy magának reggel kitöltene egy felest és lehúzná, azért megkérdezném, hogy fáj-e valamije vagy mi célja van vele. Tiltani kimondottan nem tiltanám semmi esetben sem, csak ha túlzásba viszi, elbeszélgetnék vele, hogy az nincs rendjén.
2017. júl. 29. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!