Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti szülőként engednétek a 18...

Ti szülőként engednétek a 18 éves lányotoknak, hogy előttetek igyon meg egy kispohár pálinkát?

Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 11:28
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
71%
ja es az hogy mer elotted inni az csak bizalom jele.
2016. aug. 19. 13:39
 22/35 anonim ***** válasza:
79%
még koccintanék is vele :)
2016. aug. 19. 13:44
 23/35 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Persze nem azt, h minden este lehúzzon egy felest, de normális keretek között igen, engedném.
2016. aug. 19. 13:54
 24/35 anonim ***** válasza:
95%
Simán, már korábban is. Nem azt pártoljuk ezzel,h igyon, hanem pont,h a kulturált alkoholfogyasztást támogatjuk. Ha itthon tiltjuk, attól még a haverokkal fog inni. Ott meg lehet,h határ a sárga a föld. Bár így is benne van a pakliban, de legalább el meri mondani. A másik,h álszent dolog is lenne a részünkről tiltani, mivel van,h Esténként mi is megiszunk vmit.
2016. aug. 19. 14:04
 25/35 anonim ***** válasza:
93%
Tobbet is ihattam apam elott egy kis palinkanal, sot a teraszon szabad volt dohanyoznom. (azota leszoktam, es alkoholista sem lettem, ugyhogy nem hiszem, hogy rosszul nevelt volna)
2016. aug. 19. 15:02
 26/35 anonim ***** válasza:
11%

Mi sem fogyasztunk alkoholt es a nagykoru gyerekeink sem

Az alkohol mereg es rombolja a majat es az agyat ezert keruljuk.

2016. aug. 19. 15:05
 27/35 anonim ***** válasza:
39%
# 18 - Nem vagy ufó, és nagyon jól csinálod!
2016. aug. 19. 17:41
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
18 évesnek simán
2016. aug. 19. 18:11
 29/35 anonim válasza:
100%

Én nagyon kiakadnék, ha anyám megtiltaná hogy igyak :D

Otthoni családi buliba simán ihattam akármennyit kb néha szóltak rám, hogy elég lesz, de nem mintha részeg lettem volna.

Őszintén családi buliba a mai fiatalok többsége nem szeret annyira inni, inkább a saját társaságukban. Úgyhogy egy felest, ha kinálják illik elfogadni.

Én amúgy kb 16-17 éves korom óta iszok, szüleim nem nagyon szóltak bele, bár azt is hozzátenném, hogy hullarészegen sem értem még haza.

Saját magának kell kitapasztalnia milyen is. Egyedül csak mindig figyelmeztetném a mértéktartásra, mert az ami igazán fontos!

És egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy alkoholmentes életet kell élni. Nem szólok bele más életébe, de azt kijelenteni, hogy káros és butít, nagyon nagy hülyeség. Abban az esetben van így, ha rendszeres és mindennapos lesz az ivászat.

Figyelni kell, erről van szó.

2016. aug. 19. 18:26
 30/35 anonim válasza:
62%

18 évesen? Még én hívnám meg egy felesre ne viccelj már.

12 évesen apámmal söröztem meg boroztam....

2016. aug. 19. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!