Ti szülőként engednétek a 18 éves lányotoknak, hogy előttetek igyon meg egy kispohár pálinkát?
Mi sem fogyasztunk alkoholt es a nagykoru gyerekeink sem
Az alkohol mereg es rombolja a majat es az agyat ezert keruljuk.
Én nagyon kiakadnék, ha anyám megtiltaná hogy igyak :D
Otthoni családi buliba simán ihattam akármennyit kb néha szóltak rám, hogy elég lesz, de nem mintha részeg lettem volna.
Őszintén családi buliba a mai fiatalok többsége nem szeret annyira inni, inkább a saját társaságukban. Úgyhogy egy felest, ha kinálják illik elfogadni.
Én amúgy kb 16-17 éves korom óta iszok, szüleim nem nagyon szóltak bele, bár azt is hozzátenném, hogy hullarészegen sem értem még haza.
Saját magának kell kitapasztalnia milyen is. Egyedül csak mindig figyelmeztetném a mértéktartásra, mert az ami igazán fontos!
És egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy alkoholmentes életet kell élni. Nem szólok bele más életébe, de azt kijelenteni, hogy káros és butít, nagyon nagy hülyeség. Abban az esetben van így, ha rendszeres és mindennapos lesz az ivászat.
Figyelni kell, erről van szó.
18 évesen? Még én hívnám meg egy felesre ne viccelj már.
12 évesen apámmal söröztem meg boroztam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!