Ti szülőként engednétek a 18 éves lányotoknak, hogy előttetek igyon meg egy kispohár pálinkát?
Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 11:28
11/35 anonim válasza:
Persze. Eddigre már saját értékrenddel kell rendelkeznie, tehát egyáltalán nem olyan, mintha azt sugallnád, hogy bárhol, bármikor ihat bármennyit.
12/35 anonim válasza:
Persze. Az én lányom 17 éves, és ha családi összejövetel van, most sem zavartatja magát....
Tudja, hol a határ, nem rúgik be (máskor sem).
Én meg nem játszom az álszentet. Én is jártam bulizni 16-17 évesen, és én sem csak üdítőt ittam.
13/35 anonim válasza:
Istenem, miért ne lehetne engedni?
Nyolcadikos ballagásom után is, mikor volt a nagy családi ebéd, mindenki lehúzott egy felest. Köztük én is. A felnőttek persze többet. De ettől nem lesz alkoholista a gyerek, mire felnő...
14/35 anonim válasza:
Nem "engedném", nem várnám el, hogy ezért az engedélyemet kérje.
15/35 anonim válasza:
Hagynám, elhiszem, hogy ott van a szülői féltés, egy kis italtól nem lesz alkoholista
16/35 anonim válasza:
Ha nem pártolod, akkor ezt mondd el világosan, hogy tudja. Ha ennek ellenére megissza, akkor inkább előtted tegye, mint a hátad mögött.
17/35 Andizsuzsi válasza:
"de nem olyan mintha a szülő pártolná hogy a gyerek nyugodtan ihat?"
A kulturált alkoholfogyasztást is jó esetben a szüleitől tanulja meg az ember.
18/35 anonim válasza:
Jó esetben nem piálnak a szülők és a gyerekeik sem. Én se iszok tiniként. Nem értem miért csinálnak sokan úgy, mintha kötelező lenne inni vagy ufó lennék.
19/35 anonim válasza:
Sajnos én régi betegségem miatt nem ihatok alkoholos italokat, de mi is a probléma ezzel? Egy kispoharat akar inni, nem egy kishordót. ...
20/35 anonim válasza:
18? egy 18 eves ember mar felnottnek nyilvanitott.a szulonek ilyenkor mar csak tanacsot kellene adnia nem beleszolni a lanya eletebe.elhiszem hogy felted viszont biznod kell benne.eddig pedig meg nem hallottam hogy egy pohar palinkatol barki is alkoholkomaba kerult volna szoval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!