Hogy értessem meg anyámmal, hogy kopogjon, mielőtt rám ront?
Azt tudni kell, hogy se anyám, se apám nem zavartatja magát, meztelenül mászkálnak, leülnek az asztalhoz enni, akkor is,ha ott vagyok.. Mondtuk már nekik nővéreimmel, hogy jó volna, ha legalább valami alsóneműt magukra kapnának, erre a válasz: Ez az én házam, stb..stb..
Egy időben volt, hogy napközben rámjött a görcs, szóval könnyítettem magamon, amikor anyám berontott, hogy kinyissa az ablakom. Nem látott meg semmit, mert takaró alatt voltam, de leesett neki, és ahelyett, hogy kiment volna, leült beszélgetni minden hülyeségről velem, meg leült a székre telefonozni... Nem veszi észre magát.. Aztán jött a szent beszéd, hogy csak akkor elégítsem ki magam, ha este van és már alszanak.. Na most én tegnap 11 fele elkezdtem fényezni a bohócot, mert ők már feküdtek, erre hirtelen beront tokostul, hogy kenjem be a hátát (nem kell félreértelmezni...), miközben alig tudtam valamit magam köré kapni, és hiába mondtam neki, hogy menjen már ki, mert nincs rajtam semmi, nem zavartatta magát, lerakta a kenőcsöt, megfordult és mondta, hogy hol kell bekenni.
HOGYAN MAGYARÁZZAM MEG NEKI, HOGY LEGYEN RÁM TEKINTETTEL???
En a szemebe megmondanam anyamnak hogy mostmar hallod legyen eleg ne ellottem szellosztesd a pi csadat hanem oltozz fel mert nem vagy mar tinedzser s a szobamba nincs mit keress kopogas nelkul. En se teszem a pi csam a szemedkoze s mikor apaval ba sztok en se megyek be hozzatok semmiert.
S ha veszekedni kezdene hogy ez az en hazam s nem tom mi megmondanam hogy lesza rom hogy a te hazad ba zd meg reszben az enyem is ha kellett gyermeket csinalj itt vagyok ugyhogy legyel ram tekintettel ugy ahogy en is tekintettel vagyok rad. Ha meg ez nem mukodne akkor puceran nem jarkalnek az igaz de en is csak ugy be mennek hozza es nem is zavartatnam magam foleg akkor amikor apaddal eppen kefelnek be mennek hozzajuk valami urugyel es nem is erdekelne ha meg jarna a szaja hogy huzzal ki mert nem tudom mi akkor megmondanam hogy majd akkor ha hajlando leszel ezutan te is viselkedni
Ezt én nem hiszem el.
Ha igaz, akkor vegyél reteszt az ajtódra és egyél a szobádban.
Hogy lehet leülni csupasz s.ggel az asztalhoz? Ekkora primitívséget és alpáriságot még nem hallottam. Közben még fogdosság is lent, nem? Anyukád csupasz puncival és mellel mászkál előtted? Ha ebből egy dolog is igaz, már az durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!