Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyámmal,...

Hogy értessem meg anyámmal, hogy kopogjon, mielőtt rám ront?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell, hogy se anyám, se apám nem zavartatja magát, meztelenül mászkálnak, leülnek az asztalhoz enni, akkor is,ha ott vagyok.. Mondtuk már nekik nővéreimmel, hogy jó volna, ha legalább valami alsóneműt magukra kapnának, erre a válasz: Ez az én házam, stb..stb..

Egy időben volt, hogy napközben rámjött a görcs, szóval könnyítettem magamon, amikor anyám berontott, hogy kinyissa az ablakom. Nem látott meg semmit, mert takaró alatt voltam, de leesett neki, és ahelyett, hogy kiment volna, leült beszélgetni minden hülyeségről velem, meg leült a székre telefonozni... Nem veszi észre magát.. Aztán jött a szent beszéd, hogy csak akkor elégítsem ki magam, ha este van és már alszanak.. Na most én tegnap 11 fele elkezdtem fényezni a bohócot, mert ők már feküdtek, erre hirtelen beront tokostul, hogy kenjem be a hátát (nem kell félreértelmezni...), miközben alig tudtam valamit magam köré kapni, és hiába mondtam neki, hogy menjen már ki, mert nincs rajtam semmi, nem zavartatta magát, lerakta a kenőcsöt, megfordult és mondta, hogy hol kell bekenni.

HOGYAN MAGYARÁZZAM MEG NEKI, HOGY LEGYEN RÁM TEKINTETTEL???

2016. aug. 14. 00:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
ilyen szülőknek sehogy... bocs, h ezt írom, nem tudom, mi a megoldás, de ez elképesztő
2016. aug. 14. 00:49
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
rigli
2016. aug. 14. 00:49
 3/20 anonim ***** válasza:
99%
Nem lehet, 5 évig próbáltam megértetni otthon de lehetetlen. Menj el barkácsboltba, párszáz forintént vegyél fémzárat meg csavarokat, ha nincs otthon fúrótok kérjél kölcsön aksisat. Én így tudtam elérni, hogy 17 évesen nyugodtan egyedül lehessek a szobámban :D
2016. aug. 14. 01:08
 4/20 anonim válasza:
98%
Torlaszold el az ajtót ha csinálod a dolgod.
2016. aug. 14. 01:46
 5/20 anonim ***** válasza:
99%

En a szemebe megmondanam anyamnak hogy mostmar hallod legyen eleg ne ellottem szellosztesd a pi csadat hanem oltozz fel mert nem vagy mar tinedzser s a szobamba nincs mit keress kopogas nelkul. En se teszem a pi csam a szemedkoze s mikor apaval ba sztok en se megyek be hozzatok semmiert.

S ha veszekedni kezdene hogy ez az en hazam s nem tom mi megmondanam hogy lesza rom hogy a te hazad ba zd meg reszben az enyem is ha kellett gyermeket csinalj itt vagyok ugyhogy legyel ram tekintettel ugy ahogy en is tekintettel vagyok rad. Ha meg ez nem mukodne akkor puceran nem jarkalnek az igaz de en is csak ugy be mennek hozza es nem is zavartatnam magam foleg akkor amikor apaddal eppen kefelnek be mennek hozzajuk valami urugyel es nem is erdekelne ha meg jarna a szaja hogy huzzal ki mert nem tudom mi akkor megmondanam hogy majd akkor ha hajlando leszel ezutan te is viselkedni

2016. aug. 14. 03:00
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Azért ez így durva, ha nincs kedved barkácsolni, csavaros félfordító.
2016. aug. 14. 03:06
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

Ezt én nem hiszem el.

Ha igaz, akkor vegyél reteszt az ajtódra és egyél a szobádban.

[link]

Hogy lehet leülni csupasz s.ggel az asztalhoz? Ekkora primitívséget és alpáriságot még nem hallottam. Közben még fogdosság is lent, nem? Anyukád csupasz puncival és mellel mászkál előtted? Ha ebből egy dolog is igaz, már az durva.

2016. aug. 14. 03:26
 8/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudod vele megertetni, mert valami kod van az agyan! Vegyel egy zart az ajtodra, ennyi!
2016. aug. 14. 03:41
 9/20 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyen emberek esetleg az 5-os valaszolo altal javasoltakbol ertenek.En biztos, hogy allandoan valami cikizo beszolast engednek el,pl :apa,egy ilyen fonnyadt koktelvirslit nehez felallitani?Foleg igy, hogy mint latom anyam sem egy matyohimzes.Ha ranezek, eskuszom elmegy a csajoktol is a kedvem....stb Es igen, RAJUK KELL NYITNI MINDEN INTIM HELYZETBEN! Anya, hol van a csikos zoknim? Leulni az agyuk szelere, es elmeselni, hogy a matek tanar megint megszivatott.Legy kreativ!Nem kell oket tisztelned, mert nem ugy viselkednek, mint akik tiszteletet erdemelnek.
2016. aug. 14. 07:40
 10/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudod bezárni az ajtódat?
2016. aug. 14. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!