Hogy értessem meg anyámmal, hogy kopogjon, mielőtt rám ront?
Azt tudni kell, hogy se anyám, se apám nem zavartatja magát, meztelenül mászkálnak, leülnek az asztalhoz enni, akkor is,ha ott vagyok.. Mondtuk már nekik nővéreimmel, hogy jó volna, ha legalább valami alsóneműt magukra kapnának, erre a válasz: Ez az én házam, stb..stb..
Egy időben volt, hogy napközben rámjött a görcs, szóval könnyítettem magamon, amikor anyám berontott, hogy kinyissa az ablakom. Nem látott meg semmit, mert takaró alatt voltam, de leesett neki, és ahelyett, hogy kiment volna, leült beszélgetni minden hülyeségről velem, meg leült a székre telefonozni... Nem veszi észre magát.. Aztán jött a szent beszéd, hogy csak akkor elégítsem ki magam, ha este van és már alszanak.. Na most én tegnap 11 fele elkezdtem fényezni a bohócot, mert ők már feküdtek, erre hirtelen beront tokostul, hogy kenjem be a hátát (nem kell félreértelmezni...), miközben alig tudtam valamit magam köré kapni, és hiába mondtam neki, hogy menjen már ki, mert nincs rajtam semmi, nem zavartatta magát, lerakta a kenőcsöt, megfordult és mondta, hogy hol kell bekenni.
HOGYAN MAGYARÁZZAM MEG NEKI, HOGY LEGYEN RÁM TEKINTETTEL???
Nincs zár az ajtómon sajnos. Igen, ez valódi, szóval lehet borzongani.
A záras dolgot megpróbálom, viszont utána kell néznem, mert egyáltalán nem vagyok otthon a barkácsolás terén, szóval érdekes lesz felszerelnem a zárat, de megpróbálom! :D
Igen, úgy lógatja.. már-már megszoktuk, de az volt inkább kellemetlen, mikor nővéremék itthon éltek (már saját háztartást vezetnek), és haza hozták a barátjukat, aztán fater úgy császkált, anyánk akkor normálisan viselkedett, ez öregségére jött ki neki is..
Dolgozok, de még van 2 évem a suliból, aztán főiskola, vagy egyetem. Illetve.. 3, mivel technikumra is vissza megyek, szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!