Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy a szüleim...

Mit tegyek hogy a szüleim elfogadják a barátom?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,a barátom szintén. 7 hónappal ezelőtt volt egy nagyobb veszekedésünk a barátommal és úgy gondoltam elmondom anyukáméknak aztán eltiltottak tőle. Ő is és én is öngyilkosok akartunk lenni...de rájöttünk semmit nem érne. Mielött összevesztünk megígértük egymásnak hogy mindenféle képpen kitartunk egymás mellett...azóta is együtt vagyunk de kb. 1 hónapja megtudták hogy együtt vagyunk ugyan úgy azt mondták hogy őket már nem érdekli én döntésem én életem. Aztán 2 nappal ezelött megint rájöttek hogy együtt vagyunk anyukám szinte majdnem nekem ugrott. Elitélik a barátom azt hiszik rossz ember ezért tiltanak tőle de felajánlottam hogy elhozom bemutatni és abba sem mennek bele... Sokszor elmondtam már az érzéseimet abba is belekötöttek. Tegnap ugyan úgy eltiltottak tőle. De viszont meg mindig együtt vagyok es nagyon fáj hogy nem fogadják el a barátom és szidják.. És már elérték hogy semmit ne mondjak el nekik... Már kezdem úgy érezni hogy lelki roncs kezdek lenni ezek miatt főleg attól hogy őt szídják mert amikor engem sértegetnek elmegy a fülem mellett de mikor őt akkor mint ha kést forgatnának a szívemben. Barátommal megmondtuk örökre együtt leszünk mert míg mások kétejek között mondják addig mi érezzük és valóra váltjuk! De mit tegyek hogy elfogadják?

2016. aug. 6. 11:06
1 2
 11/11 anonim válasza:

Tudod te mi az, hogy élet? Nem...látszik, hogy nem. Ha nekem ez lenne a legkevesebb gondom, még örülnék is neki. Ezért öngyilkosságot? Emiatt? Haggyuk már. Felesleges, és egyáltalán nem kell ilyen miatt. Harcolj, sz@rd le szüleid, állj ki magadhoz, magatokért. De ne ez legyen a legnagyobb gondod. Majd, ha szüleid terrorizálnak, fenyegetnek, vernek, mindent elvesznek tőled amit csak szeretsz, vagy amitől boldog lehetsz, lelkileg is folyamatosan bántalmaznak, emiatt depresszióban, szkizofréniaban szenvedsz, és teljesen magadba zárkózól, antiszocializálódsz, addig ne akarj öngyilkos lenni.

A kérdésedre is válaszoltam, tarts ki magatok mellett. Ennyi amit tehetsz, már ha nem akarsz rossz útra lépni. Eljön az az idő amikor átléped a 18 évet.

2016. aug. 6. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!