Mit tegyek hogy a szüleim elfogadják a barátom?
Ilyen múlttal nehezen fogják elfogadni. Valljuk be: ki engedné szívesen a gyerekét egy olyan fiúval járni, akivel öngyilkosságot akartak elkövetni?
Nem vagyok meggyőződve, hogy valóban vele kellene legyél. Nőjetek fel, aztán pár év múlva, ha megváltoztatok, akkor megpróbálhatjátok együtt. Tiniszerelem, nem kell mindent feladni érte. Elmúlik.
Kotelezo olvasmany volt a nyarra a Romeo es Julia es megihletett?:)
Ne legyel nevetseges. En sem engednem hogy a lanyom olyan fiuval legyen aki miatt meg akar halni.
Hát én kicsit jobb szituban vagyok mint te. É 15 vagyok, a barátom 22. Ezért ne ítélj el, valószinüleg tudod mi az hogy szerelem, és az érzéseknek nem lehet parancsolni.
Nekünk nem is egy vitánk volt, a suli miatt, mert a barátom féltékeny volt. Van a suliban 2 exem, és megmondtam a barátomnak hogy nekem ugyanugy haverok. Valamennyire megértem hogy kiakadt😢 nem is ez a lényeg. Hanem hogy mindketten a trágár csúnya szavak használata és a brutális veszekedés után felpofoztuk egymást. Anyu pont akkorra lépett be a szobába. A barátomat 1 hónapig nem is láttam mert anyu nem engedte ide, de közben mi kibékültünk és ugyanugy együtt voltunk.( persze még most is, csak azért irok igy mult időben, mert nem most volt) a barátom mindent megtett eleinte anyut mindenhova elvitte kérni se kellett, megvett mindent ami kellett itthonra, nem kérte el érte a pénzt, pedig a sajátjából vette. Éjjel nappal dolgozik, szorgos dolgos ember. És mégsem jó neki. Lehet az a baja hogy 1 ember mellett megmaradtam 15 évesen. De ez a szerelem.. neki nem tetszik, de nem is ő jár vele. Azóta sem kèrdezem meg h ide jöhet e, apu ha tud róla elég, mert apu nagyon szereti a barátom és nem is érti h anyu miért ítéli. Szerintem ne törödj anyukáddal. Én ugyanugy megyek a barátommal mindenhova, nyaralás, közös program.. és azóta is nagyon imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!