Mit tegyek, hogy a szüleim elfogadják a 17 évvel idősebb barátomat? (24 vagyok)
miért nem fogadják el?
Amúgy ezen csak az idő, segít, ha látják, hogy nem kihasznál, hanem tényleg szeret.
OFF
19 évesen 50 évessel? Igaz, őszinte szerelem lehet. :)
ON
Kérdező, tényleg az a kérdés, hogy miért nem fogadják el a szüleid őt? Konkrétan vele van bajuk (valamilyen tulajdonságát nem szeretik pl) vagy az a probléma hogy veled van és hogy 17 évvel idősebb nálad?
Szülj egy babát??? Szupi megoldás igazán! A szüleid nem szeretik a párodat? Szülj egy babát! Nem találsz magadnak munkát? Szülj egy babát, majd a GYES kisegít! Rossz a kapcsolatod a férjeddel? Szülj egy babát, hátha megenyhül! Nem akarsz egyetemre menni vagy tovább tanulni, de a szakmunkához sincs kedved? Szülj egy babát, tökéletes megoldás! Egyedül érzed magad és magányos vagy? Szülj egy babát, ő mindig veled lesz!
Néha tényleg meglepődik az ember milyen emberek vannak.. Problémamegoldó képesség 5-ös:)
És nyilván a bőre sem enyhén napbarnított, igen.. Nem is vártam mást az előző leírásaid alapján!
Na de befejeztem, bocsánat kérdező az OFF-ért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!