Mit tegyek hogy a szüleim elfogadják a párom?
Egy ideje járok egy roma nemzetiségű fiúval, amit a szüleim nem néznek jó szemmel. Mit tegyek hogy a szüleimet, és a fiút se veszítsem el és elfogadják őt?
17/L
Ismerkedjenek meg, minél gyakrabban találkozzon a barátod és a szüleid, esetleg szervezz közös programot, kirándulás, fagyizás, bármi. Elítélik, mert csak azt tudják hogy roma, de nem tudják milyen ember. Ha megismerik és látják majd hogy rendes, normális, kedves, akkor nem lesz vele bajuk.
Nálunk is így volt, mikor a bátyámnak lett egy roma barátnője, ellene volt mindenki, aztán rájöttek hogy szorgos, kedves, normális lány. Nem az a tipikus naplopó roma fajta. Csak azokkal van a gond.
hadd tippeljek, elso komoly kapcsolatod,es ez a fiu jol banik veled,es kulonleges... blablabla.
17 vagy, nagy eselyel 1-2 ev es szetmentek, es ez optimista tipp volt.
Szia
Én is egy fél cigány fiuval járok és az elején a szúleim aggodtak de találkoztak és mostmár ugy szeretik mint ha saját fiúk lenne (1éve 7honapja vagyunk együtt)
Én sem nézném jó szemmel szülőként.
Jó, nyilván tudom,hogy a magyar fiúk sem tökéletesek..De a romáknál meg az a ritka,hogyha valaki normális. Egyáltalán nem örülnék szülőként.Észérvekkel próbálnálak lebeszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!