Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy a szüleim...

Mit tegyek hogy a szüleim elfogadják a párom?

Figyelt kérdés

Egy ideje járok egy roma nemzetiségű fiúval, amit a szüleim nem néznek jó szemmel. Mit tegyek hogy a szüleimet, és a fiút se veszítsem el és elfogadják őt?

17/L

2016. máj. 25. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
A cigányok szerint aki dolgozik rendesen az paraszt.! Ezért nem szabad egymással keveredni.
2016. máj. 26. 06:06
 12/13 anonim ***** válasza:

10# vagyok. még annyi jutott eszembe,hogy a cigányok férfiak nagy része lazán csalja az asszonyt. na már most alap esetben is kockázatos egy ilyennel szexuális kapcsolatot létesíteni.(meg hát kinek lenne gusztusa??) de hát még ha több igénytelen cigánnyal is összefekszik,miközben veled is. nem fogod győzni ,hogy minden héten járhatsz a nemi beteg gondozóba.

erre is figyelj oda..az óvszer sem véd meg minden nemibetegségtől..

hallgass a szüleidre.hidd el,hogy jót akarnak.

lehet,hogy te most tökéletesnek látod a barátod. de menj már be egy cigánytelepre. ott meglátod milyen a valódi arcuk.

2016. máj. 26. 06:24
 13/13 anonim válasza:
Tudom, hogy le fogtok pontozni (...), de miért kell egyből általánosítani? Hogy minden roma nemibeteg, meg csalja az asszonyt, meg igénytelen, stb.? Igenis vannak rendes cigányok, én is ismerek jópárat, akik dolgoznak, és igényük van a jobb életre és a közegből való kiemelkedésre. Mi lenne, ha Titeket kezelnének véres rongyként annak a nőnek/férfinak a szülei, akit szerettek?
2016. máj. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!