Hogyan tudtok gyerekkel nyaralni? (Nem provokatív kérdés! )
(Előre is elnézést az esetleges csúnya szavakért...)
14 éves vagyok, de csak azért is leírom a véleményem erről :D
Már nem azért, de basszus, téged soha nem vittek a szüleid nyaralni? Semmi baj sincs azzal, hogy ezt megkérdezted, de remélem először megkérdezted őket is :DDD
Nem tudom hány éves vagy, de szinte biztos vagyok benne, hogy idősebb mint én... és igen, 14 éves fejjel még én is meg tudnék oldani egy vagy több gyerekkel egy nyaralást :DD
Alapból, ha gyereket vállalsz, akkor felelős vagy érte, és mindent meg kell tenned az érdekében, hogy biztonságban legyen:) ha pedig nyaralni viszed, akkor ez az egyik legalapabb dolog...
Semmilyen bébiszitter-tanfolyamot nem végeztem el, néhányszor vigyáztam az öcsémre és ebben tényleg kimerül a tudományom, de ezt gyerekként is tudom...
Szerintem kérj tanácsot a szüleidtől is, ha ennyire nem vagy talpraesett.:))
Ui: semmilyen sértő szándékom nincs, nem bántani akartalak, csak meglepett :D szóval nem kérek privát üzeneteket és lenéző hozzászólásokat. Köszönöm.
12-es édes vagy, hogy ilyen hangvétellel tudtál csak megszólalni a nagy 14 éveddel, de inkább maradtál volna csendben, főleg, hogy nem neked szólt a kérdés...
13-as, köszi, majd én eldöntöm, hogy akarok-e gyereket, és hogy nekem való-e, te nem vagy senkim, hogy ítélkezz, és ennek amúgysem volt köze a kérdéshez.
Direkt írtam, hogy NEM PROVOKATÍV KÉRDÉS, de az utolsó két okosnak úgy látszik, nem esett le. Keressetek más kérdést, ahol bunkózhattok.
"egy kis idegesítő görcs vagy"
Az a baj, hogy itt -és máshol- a beképzelt, nagyarcú, mocskosszájú, kis tizenéves süldőlányok hintik az igét, az ő nagy élettapasztalatukkal.
Jó lenne, ha korhatáros lenne ez az oldal, és a 18 év alatti libák, nem okoskodhatnának itt habzó szájjal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!