Egyedülálló anyukák, mit csináltok ilyenkor a gyerekkel?
A héten lett volna egy műtétem, 3 napos bentfekvéssel. Van egy 3 éves lányom akit egyedül nevelek (meghalt az édesapja), az egyetlen rokon az édesanyám aki megígérte, hogy haza utazik, de végül nem tudott jönni. Ma voltam az orvosnál és nem akartak kiengedni a kórházból, sírtam szinte könyörögtem és így hétfőre írták ki a műtét időpontját és alá írattak egy papírt, hogy saját felelősségemre jöttem el.
Hívtam anyát de nem tud jönni.
Ilyen esetben, mások hogy oldják meg? Biztos vannak/voltak már mások is így, kiváncsi lennék ők mit tettek? Köszönöm a válaszokat/tippeket.
Ilyen esetben bemehetsz a családsegítőhöz, akik tudnak gondoskodni helyettes szülőről.
Egyébként se szomszéd, se egy ovis kisbarát anyukája nem vállalja?
Sajnálom. Egyébként nem tudom mit tennék. Imádkozom, hogy ne legyen ilyen, mert én sem rudnám hova tenni bölcsi időn kívül sehova.
Sok szerencsét és gyógyulást!
Anya külföldön él a férjével, édesapámról nem sokat tudok, elváltak nagyon rég, nemis ismertem.
Anya családja valahol vidéken élnek, talán ha kétszer vitt le oda, de nagyon kicsi voltam. Barátaim itt nincsenek, mert hosszú idő után költöztem vissza ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!