Szülők! Csináltok olyan dolgokat a gyerekeitekkel, amiket utáltatok, amikor gyerekek voltatok, de a szüleitek csinálták?
Figyelt kérdés
Gondolok itt ilyenre, hogy például a nyáladdal törlöd le a gyereked arcát? :D
Vagy ha kirakod az iskola előtt, adsz neki puszit, pedig ő nem akarja, mert ciki a barátai előtt? Ilyenekre gondolok. :)
Ilyenkor nem jut eszetekbe az, hogy mennyire utáltátok ezt ti is, amikor gyerekek voltatok?
Onnan jött ez a "téma", hogy hallgattam egy beszégetős műsort, ott erről ment a vita.
2016. jan. 20. 17:45
2/4 anonim válasza:
Nem csinálnék semmi olyat ami nekem sem jó, vagy a gyerek utálja.
3/4 anonim válasza:
A hűtőfürdőnek megvan a szabâlya hogyan kell csinàlni és akkor nem csapodik le negativan a gyerekben..
Kérdésre pedig igen làzkup a fenekébe.viszont èn kisgyereknek aki simsn elfogadja nem nagyobbnak mint anya
4/4 anonim válasza:
Persze :) szerintem kamuzik, aki nem, mivel szülői minta után tanulunk, azt azért nem hiszem, hogy minden szülő rögtön tudatosan neveli a gyerekét... olyat is csinálunk amiről halvány fogalmunk sincs...csak évek múlva jövünk rá, hogy jééé olyan vagyok, mint az anyám vagy az apám! Szóval nekem a fiam szólt, hogy Anya holnaptól nincs puszi, ha a suliba viszel, mert nem akarom, hogy a többiek cikizzenek, de attól én még szeretlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!