Egyedülálló anyukák, mit csináltok ilyenkor a
gyerekkel?
Figyelt kérdés
A héten lett volna egy műtétem, 3 napos bentfekvéssel. Van egy 3 éves lányom akit egyedül nevelek (meghalt az édesapja), az egyetlen rokon az édesanyám aki megígérte, hogy haza utazik, de végül nem tudott jönni. Ma voltam az orvosnál és nem akartak kiengedni a kórházból, sírtam szinte könyörögtem és így hétfőre írták ki a műtét időpontját és alá írattak egy papírt, hogy saját felelősségemre jöttem el.
Hívtam anyát de nem tud jönni.
Ilyen esetben, mások hogy oldják meg? Biztos vannak/voltak már mások is így, kiváncsi lennék ők mit tettek? Köszönöm a válaszokat/tippeket.
esetleg meg a regi varosban, ahol laktal, es volt jo baratod, megkerhetnel valakit. te elvinned a gyereket, o vigyazna ra, te meg hazahoznad.
2016. máj. 20. 20:55
12/20 anonim válasza:
Igaz nem műtét miatt, hanem munka miatt kellett távol lennem egy hétig. Nővéreméknél volt. De szerencsére van olyan barátnőm és a házban is van olyan kedves szomszéd, akinél pár napig el lehetne.
2016. máj. 20. 21:08
13/20 anonim válasza:
Ahova bölcsibe/oviba jár, ott biztos van olyan óvónő, aki ilyen esetben, fizetség ellenében, vállalja a gyerekfelügyeletet vagy olyan gyerek anyukája, akivel jóban van,gyesen lévő kismama, akinek jól jön a pénz.. Legvégső esetben a családsegítő. Anyád segítőkészségét inkább nem minősítem, műtenek, sürgős és nem a szombati buli miatt kellene segítenie. Mi lehet olyan fontos, hogy nem tud?
2016. máj. 21. 05:22
14/20 anonim válasza:
Esetleg nincs rá pénze, utolsó? Külföldön él, ott sincs kolbászból kerítés, simán lehet, hogy egyszerűen anyagi akadálya van. Látatlanban nem kellene minősíteni senkit....
2016. máj. 21. 05:34
15/20 vonószenekar válasza:
Hol laksz? Ha velem egy városban, segítek, ha gondolod.
2016. máj. 21. 08:36
16/20 anonim válasza:
A korhazi bentfekvest mindig eltulozzak a penz miatt
Sokszor a korhaz csak akkor kap penzt ha megvan a minimum 3 nap igy magyarorszagon az egynapos ellatas is 3 nap.
Otlet sajat felelossegedre menj haza mutet masnapjan igy csak egy napra kell valaki aki segit
2016. máj. 21. 08:45
17/20 anonim válasza:
16: Mifelénk pont fordítva van, kidobnak hamar, hogy legyen hely, mert sok a beteg, kevés az ágy. Nem hiszem, hogy bent tartanák, ha nem kéne, főleg, ha mondta is, hogy mi a helyzet a kisgyerekkel.
Én inkább bent maradnék,mint hogy idő előtt hazamegyek és utána hosszabb időre visszakerül, mert valami gond lesz.
Mondjuk ha tudnánk, hogy milyen műtét volt, akkor tudnánk jobban segíteni.
2016. máj. 21. 11:03
18/20 anonim válasza:
Engem is érdekelne hol laksz, szívesen segítek.
2016. máj. 21. 11:41
19/20 anonim válasza:
En továbbra sem értem, hogy lehet az, hogy egy felnőtt nőnek egy barátja sincs, aki segítene. Hameg valaki ennyire magányos és gyereket nevel egyedül, akkor már régen régen utána kellett volna gondolnia, hogy ilyen vagy hasonló helyzetben mit csinál. Már rég be kellett volna szervezni egy bébiszittert, akit ilyenkor simán fel lehetne hívni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!