Hogyan mondjam el anyamnak?
Ha nem valami kamu kérdés ez itt megint, akkor neked az egész életed halálra van ítélve, csak megsúgom...
Mi a zsákomat stresszelsz 12 évesen ember? Normális vagy, már bocs?!
12 évesen rohadtul nincs semmi, amin stresszelni kéne, nem kéne 16 éves fiúkkal járni, csak tanulni, és élvezni, hogy fiatal vagy... a suliba meg tanulni sem kell, mert megsúgom, hogy a 6. (?) osztály gyerekjáték bárkinek, majd a középsuliban meglátod, mi a stressz, ha nem valami szenny suliba mész...
Az meg hülyeség szerintem, hogy fáj a hasad nem tudom én mi óta, mert 1 hétnél tovább nem bírnád ki az igazi görcsöt... szépen el kell menni a kórházba, aztán jól kivizsgáltatni... lehet semmit se eszel, mert "stresszes" vagy, aztán szerencsétlen szervezeted jól ki van éhezve... ne saját magad diagnosztizáld, azt sem tudod még jóformán, hogy mi mit jelent.. majd a szakértő megmondja.
Szépen mond el anyádnak az egészet, mielőtt nem lesz nagy baj...
Oltogatókat pedig várom priviben :)
Kislány, fingod sincs arról, hogy mi a depresszió. Én éltem együtt depressziós emberrel, és arra nem volt ereje, hogy kikeljen az ágyból vagy felhúzza a redőnyt, nemhogy a gyakorira írogatni.
Egy hisztis kislány vagy, a kamaszkor küszöbén. Nyugodjál le szépen, gondold végig, hogy tulajdonképpen mi az apám fäsza bajod is van? Az, hogy van normális hely, ahol lakhatsz, az, hogy jut kaja az asztalra, az, hogy van okostelefonod, laptopod, interneted, tévéd? Másnak még ennyi sem jut és akkor sem jut eszébe az a baromság, hogy depressziós.
Itt a nyár, tudod, hogy hogy örülnék, ha még lenne normális nyári szünetem és nem az irodában kellene rohadnom? Sportolj, menjetek strandra, bicajozzatok, annyi mindent lehet csinálni...
ezek közül egyik se csoportos tevékenység
csak az edzővel meg a tanáral beszélsz
olyan tevékenység kel ahol a társas komonikációba bele vagy kényszeritve hogy barátokat találhas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!