Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyamnak?

Hogyan mondjam el anyamnak?

Figyelt kérdés
Depis vagyok meg annak is vannak tunetei h skizofren es vagyok. Probaltam mar megfulladni meg rengetegszer sirok es csak a baratnom tudja. El kell mennem pszihohoz! De anyam semmit sem tud es nem tudjam h mondjam el neki mindezt?! Kerlek segitsetek ;(!!
2016. júl. 25. 21:45
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasi hibakert!
2016. júl. 25. 21:46
 2/23 anonim ***** válasza:
95%

Hány éves vagy, hogy anyukád semmit nem vesz észre? MÁrmint vele élsz még?

Nem szégyen segítséget kérni, mindenképpen beszélj vele. Nagyon jó pszichológusok is vannak és lehet jó kineziológust is találni. Állj elé bátran, egy normális szülő örül, ha őszintén beszélsz a gondjaidról és próbál segíteni, minthogy már késő legyen.

2016. júl. 25. 21:51
 3/23 A kérdező kommentje:

12/l

Es vele elek

2016. júl. 25. 21:56
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
Mondd ezt: "Anya depis vagyok, meg annak is vannak tünetei, hogy skizofrén es vagyok. Próbáltam már megfulladni meg rengetegszer sírok (és ezt csak a baratnom tudja). El kellene mennem egy pszihológushoz. Oké?"
2016. júl. 25. 22:13
 5/23 A kérdező kommentje:
Felek h egyszeruen foloslegesnek tartana elmenni:(... Mert semmit nem vett eszre:((
2016. júl. 25. 22:14
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Akkor menj el iskolapszichológushoz első körben, 12 évesen ne magadat diagnosztizálgasd.
2016. júl. 25. 22:16
 7/23 A kérdező kommentje:
De.meg iskolapsziho sincsen😣
2016. júl. 25. 22:19
 8/23 anonim ***** válasza:
92%

nem orvos kel neked hanem hogy emberek közé járj sportolj

hogy a hormonokat le tud vezetni

barátkoz rögtön jobb lesz a hangulatod

2016. júl. 25. 22:30
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem segit amit az utolso irt akkor kell a doki. En megtagadtam meg regen amolyan "nem vagyok veteg" alapon es most, 16 evesen mar eleg sok problemam lett. Depresszio, szorongas, skizophrenia, anorexia. Ugy hogy ha sikerul jobban lenned es tenyleg csak egy idoszakos dolog annak oszinten orulok.
2016. júl. 25. 22:35
 10/23 A kérdező kommentje:
Es ha sportolok? Es nincsenek kulonosebben barataim? Csak az az egy? Es az iskolaba is csufoltak?
2016. júl. 25. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!