Hogy mondjam el anyámnak hogy haggyon egy kicsit magamra?
Ez van, semmit nem tudsz tenni, ő ilyen. Zárd magadra az ajtót, dugd be a fülest a tesó ellen, aztán élj.
Tudom, mert nálam is ez volt. Mostohámnak heppje volt, hogy ajtót nem zárunk, de pont szrtam bele, 19-20 évesen nehogy már ne lehessen ennyi magánszférám - nem volt barátom, csak egyedül akartam lenni.
Előbb-utóbb felfogta. Ő ordibált miatta, én meg nyugodtan magamra csuktam az ajtót, nem felesltem, nem buktam ki.
Bármily meglepő lesz amit mondok neked, de én sem szeretem ha a fiam bezárja kulccsal a szobája ajtaját. Gyerekként én sem engedtem, felnőttként sem örülnék ha zárná. Azzal nincs baj, hogy egyedül akar lenni, és becsukja az ajtót. Nem megyek be. Ha akarok is valamit, előtte kopogok, és megvárom amíg azt mondja, bemehetek.
Az ok, hogy miért idegenkedek a kulccsal zárás miatt egy régi tűzeset. Gyerekkoromban a nővérem zárta kulcsra a szobáját és éjszaka amikor tűz lett, csak égési sérülésekkel úszta meg. Emlékszem a tűzoltó is mondta, hogy elég veszélyes kulccsal zárnia szobát.
Na azóta nincs ilyen nálunk.
Tudom a tűzeset nagyon ritka esetben jön, van ahol sosincs, de jobb félni mint megijedni..
Ha bezárod az ajtót, az azt jelenti, hogy kulcsra zárod. Ha nem ezt teszed, akkor max. becsukod az ajtót.
Örülök, hogy segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!