Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyámnak?

Hogyan mondjam el anyámnak?

Figyelt kérdés
Nos,az a helyzet hogy szeretnék konditerembe menni rendszeresen,ahova anyám jár és ő mondja hogy menjek vele, de én nem akarok vele menni mert az ciki, meg ott vannak szép lányok is akikkel beszélgetnék, de ha ő ott van akkor nem megy, hogy mondjam neki hogy nem akarok vele menni hanem külön? 13/f

2015. júl. 23. 17:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
91%
De édes! :D Állj elé és mondd meg neki, ennyi! :) 20/F
2015. júl. 23. 17:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak ha ezt megmondom akkor elkezdi mondani hogy az ő kenyeret eszem és hogy letagadom... Bla bla bla
2015. júl. 23. 17:20
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
hát szerintem sok konditerembe nem is járhatsz ennyi idősen, szülői felügyelet nélkül.
2015. júl. 23. 17:22
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen helyzetben azzal zsarol,hogy a kenyerét eszed, meg letagadod?Mondd neki,hogy 13 éves vagy és ebben a korban "ciki" anyával menni konditerembe, mert zavarban leszel,ha pipiskedni szeretnél!
2015. júl. 23. 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Tesó, ha beszélgetni járnál a terembe, akkor inkább ne is menj.
2015. júl. 23. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ettől elállna a szava:

anyu, igaz még csak 13 vagyok de szeretném ha egyenrangú partnerként kezelnél. Igen, itt élek, és a te kenyeredet eszem, de ahogy minden kamasznak nekem is szükségem van a függetlenedésre" Lehet h 10 mp után feleszmél és kapsz egy pofont vagy leordít de az önállósódásod útján ez egy jó pont, ezeket a szavakat nem fogja elfelejteni. Biztos minden anyuka tudja a szíve mélyén hogy egyszer el kell engednie a gyereke kezét, csak mindig meglepődnek, hogy már ilyen korán jön ennek az előszele. Pedig de és így van rendjén.

2015. júl. 23. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

A kondi teremben edzeni szokás és nem ismerkedni.

Örülj, ha vesz neked bérletet, és utána mehetsz egyedül is. Nem kell mindig vele menned.

Ez a dolog a egyik oldala, a másik az, hogy 13 évesen elég fiatal vagy, és kicsit jobban oda kell figyelni. Először mindenképpen edzői utasítás alapján állj neki: [link]

2015. júl. 23. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a legtöbb helyen minimum 14 év a korhatár.
2015. júl. 23. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
23%
Az 5 nél a pont.....amúgy nem merek odamenni még én se ...nem hogy 13 évesen xdd jót röhögnének a fejeden...
2015. júl. 23. 18:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Kinézek 15-16 nak is
2015. júl. 23. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!