Hogyan mondjam el anyámnak?
Szerintem ettől elállna a szava:
anyu, igaz még csak 13 vagyok de szeretném ha egyenrangú partnerként kezelnél. Igen, itt élek, és a te kenyeredet eszem, de ahogy minden kamasznak nekem is szükségem van a függetlenedésre" Lehet h 10 mp után feleszmél és kapsz egy pofont vagy leordít de az önállósódásod útján ez egy jó pont, ezeket a szavakat nem fogja elfelejteni. Biztos minden anyuka tudja a szíve mélyén hogy egyszer el kell engednie a gyereke kezét, csak mindig meglepődnek, hogy már ilyen korán jön ennek az előszele. Pedig de és így van rendjén.
A kondi teremben edzeni szokás és nem ismerkedni.
Örülj, ha vesz neked bérletet, és utána mehetsz egyedül is. Nem kell mindig vele menned.
Ez a dolog a egyik oldala, a másik az, hogy 13 évesen elég fiatal vagy, és kicsit jobban oda kell figyelni. Először mindenképpen edzői utasítás alapján állj neki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!