Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy mondjam el...

Guppi69 kérdése:

Szerintetek hogy mondjam el anyamnak hogy van egy barátnőm? F20

Figyelt kérdés
Annyi van vele hogy 17 éves a barátnőm és van egy pici babája. Ő is és én is a szüleimmel lakok.ő anyukája biztos el fogad engem. De az én szüleim nem örülnének neki és félek is elmondani.hogy mondjam el? Vagy várjak még lebukok? :D Help
2015. jan. 23. 16:34
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
20%
semmiféleképpen ne mond el és szerintem hagyd is ott ha babája van csak rád akarja sózni a gyereket aztán meg fizethetsz majd a gyerekre úgy hogy szerintem keress mást
2015. jan. 23. 16:36
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagy, elvileg egy felnőtt férfi, gyakorlatilag pedig annyira sem vagy érett, hogy felvállald a barátnődet a szüleid előtt. Mégis mitől félsz? És ha nem fogadják el, mi van? Majd eltiltanak tőle felnőtt létedre? Ideje férfiként viselkedni és kiállni önmagadért és a döntéseidért! Ha pedig szégyelled a csajodat, akkor meg ne járj vele..
2015. jan. 23. 16:37
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Jól beválasztottál! És hol a pici apja?
2015. jan. 23. 16:37
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, először azt döntsd el, hogy fiatal felnőtt vagy-e, vagy kisfiú. Ha az előbbi, akkor semmi különös, ha a kapcsolatotok olyan szinten van, akkor beszélsz róla a szüleidnek, majd bemutatod. Ha az utóbbi, hát akkor meg felesleges, mert nem valószínű, hogy a dolog tartós lesz köztetek.
2015. jan. 23. 16:40
 5/22 anonim válasza:
91%
Mióta vagytok együtt? Ha még nem annyira komoly, akkor elég, ha elmondod, hogy van barátnőd, de egy ideig nem részletezed a dolgot, aztán ha tényleg komoly, akkor be kell avatni, mert ha valakinek gyereke van (főleg, hogy ilyen fiatal), az nem szabad és nem is lehet letagadni. Szóval vele együtt kell vállalnod a lányt és igazából a szüleidnek el kell fogadni, mert ahogy írták, 20 éves felnőtt vagy.
2015. jan. 23. 16:41
 6/22 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Neved? Címed? majd elmondjuk helyetted, később megírom a számlaszámunkat.
2015. jan. 23. 16:44
 7/22 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Viccet félretéve, ha szeretitek egymást, mondd el. Csak őszintén, a legjobb út az egyenes, ha vállalod, a szüleid számára is egyértelmü lesz, hogy komolyan gondolod.
2015. jan. 23. 16:46
 8/22 anonim ***** válasza:
50%

Komolyan mondom én nem értem az egész világot, mostani fiatalságot, pedig én is az vagyok, 19 éves, lassan a 20-at töltöm.

De totál ott vagyok hogy nem értem, nem értem...

Nem mondanám hogy durván, de azért voltam nevelve bizonyos ELVEK szerint, amiket be is tartottam mert féltem őket megszegni szüleim haragja miatt mert nekem mindigis fontos volt a család.

Nem lázadoztam mint egy hüly*gyerek vagy léptem le itthonról, nem vertem szüleimet nem ordibáltam velük meg vágtam hozzájuk oylan szavakat amik nem illenek egy szülőhöz... (pl ott van uncsim teljesen elkényeszetteve, úgy beszél az anyjával mint a kutyával...).

És akkor ott van a másik gyönyörű kategória...

Bárkivel vitába tudnék szállni emiatt, mert ne, én ezt nem tudom nézni hogy mégis egy kis gyerek 17 évesnek hova gyerek???

Én is elég fiatalon kezdtem el a szexuális életem, mégis tudtam vigyázni mindeddig, sosem volt abortuszom, mindig tudtunk normálisan védekezni. És milyen érdekes : nem vagyok terhes !!

Könyörgöm, ilyen fiatalon, ésszel kéne csinálni, vagy ha nem vagyunk hozzá eléggé felnőve, akkor tessék tovább nézni a Minimaxot...

Gyerek egy 17 évesnek... azz !

És mégis miből tartja el?! Ja, a szülők... majd felnevelik... Suli? Ja, majd azt is estibe elvégzi, persze...

Ha anyira lebabázni akar, tessék elmenni dolgozni előtte pár évet, teremtsen neki legalább egy minimális alapot és úgy csinálja apám, de ne igy.

Nem vagyok ellene a fiatalon szülésnek, de akkor legalább legyen a segged alatt mégis valami...

Pfoooaa...

-ne haragudj kérdező, ne vedd magadra-

2015. jan. 23. 17:10
 9/22 anonim ***** válasza:
46%

20 évesen már az ilyen kérdéseken túl kellene magadat tenned!

ha meg van egy kis babája akkor télle ne vedd el igaza van egy pár válaszolónak itt.

2015. jan. 23. 17:19
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ti ketten nagyon különbözőek vagytok.

A lány 17 évesen anya, te 20 évesen anya pici fia.

2015. jan. 23. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!