Szerintetek hogy mondjam el anyamnak hogy van egy barátnőm? F20
Komolyan mondom én nem értem az egész világot, mostani fiatalságot, pedig én is az vagyok, 19 éves, lassan a 20-at töltöm.
De totál ott vagyok hogy nem értem, nem értem...
Nem mondanám hogy durván, de azért voltam nevelve bizonyos ELVEK szerint, amiket be is tartottam mert féltem őket megszegni szüleim haragja miatt mert nekem mindigis fontos volt a család.
Nem lázadoztam mint egy hüly*gyerek vagy léptem le itthonról, nem vertem szüleimet nem ordibáltam velük meg vágtam hozzájuk oylan szavakat amik nem illenek egy szülőhöz... (pl ott van uncsim teljesen elkényeszetteve, úgy beszél az anyjával mint a kutyával...).
És akkor ott van a másik gyönyörű kategória...
Bárkivel vitába tudnék szállni emiatt, mert ne, én ezt nem tudom nézni hogy mégis egy kis gyerek 17 évesnek hova gyerek???
Én is elég fiatalon kezdtem el a szexuális életem, mégis tudtam vigyázni mindeddig, sosem volt abortuszom, mindig tudtunk normálisan védekezni. És milyen érdekes : nem vagyok terhes !!
Könyörgöm, ilyen fiatalon, ésszel kéne csinálni, vagy ha nem vagyunk hozzá eléggé felnőve, akkor tessék tovább nézni a Minimaxot...
Gyerek egy 17 évesnek... azz !
És mégis miből tartja el?! Ja, a szülők... majd felnevelik... Suli? Ja, majd azt is estibe elvégzi, persze...
Ha anyira lebabázni akar, tessék elmenni dolgozni előtte pár évet, teremtsen neki legalább egy minimális alapot és úgy csinálja apám, de ne igy.
Nem vagyok ellene a fiatalon szülésnek, de akkor legalább legyen a segged alatt mégis valami...
Pfoooaa...
-ne haragudj kérdező, ne vedd magadra-
20 évesen már az ilyen kérdéseken túl kellene magadat tenned!
ha meg van egy kis babája akkor télle ne vedd el igaza van egy pár válaszolónak itt.
Ti ketten nagyon különbözőek vagytok.
A lány 17 évesen anya, te 20 évesen anya pici fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!