Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy mondjam el...

Guppi69 kérdése:

Szerintetek hogy mondjam el anyamnak hogy van egy barátnőm? F20

Figyelt kérdés
Annyi van vele hogy 17 éves a barátnőm és van egy pici babája. Ő is és én is a szüleimmel lakok.ő anyukája biztos el fogad engem. De az én szüleim nem örülnének neki és félek is elmondani.hogy mondjam el? Vagy várjak még lebukok? :D Help
2015. jan. 23. 16:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
És igaza volt, aki azt írta, hogy anyuci pici fiacskája vagy :DDD 20 évesen nem kéne, hogy problémát jelentsen, hogy nem ad cigit. Lehet, hogy TV-t se nézhetsz este, ha kiderül.
2015. jan. 24. 13:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem akarok egy fiatal kismama ellen beszélni, de a te esetedben kicsit árnyalt a kép. Nincs saját egzisztenciád, életed, még anyádtól függesz. A legnagyobb problémád az egésszel nem az, hogy ugyan mi a fenéből éltek majd meg (hol és miből lakok, ki mit fog dolgozni, stb), hanem hogy a te anyád mit szól az egészhez.

Arra meg ne bazírozz, hogy a lány anyja imád téged. Persze, hogy imád. Hisz most ott van a megesett kislánya és van valaki, aki elvinné így csomagostul is (amire a mai világban igencsak nincs példa).

Egy doboz cigit nem vettél életedben, de most egy csecsemős gyereket akarsz eltartani? Mert 17 évesen bizony még gyerek. Nem attól válik felnőtté valaki, hogy szül egy gyereket 17 évesen...

Mindenesetre a leányzónak sok sikert kívánok és mégtöbbet az esti suli elvégézséhez, normális életet, stb. Téged meg egyszer talán elenged az anyád...

2015. febr. 4. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!