Szerintetek hogy mondjam el anyamnak hogy van egy barátnőm? F20
Ahelyett hogy ilyeneket írsz "Pfoooaa... " meg a lányt fikázod, inkább a kérdésre válaszolj. Érdekesnek érdekes helyzet, de ha mindenkit elásnánk aki hibát követ el, akkor mind a föld alatt lennénk.
Meg ilyeneket írni hogy "ne vedd el", hát szerencsétlen még az anyjának se mutatta be :D
az utolsóval egyetértek, a 10-esen pedig behaltam.. totál igaza van xD
amúgy ja.. szerintem nem kéne vele kezdj.. ha elakarod baszni az életed bas.d.. nyugodtan mutasd be anyukádnak, de azért ha már több eszed nincs és csak visz a szerelem.. legalább ismerd meg jól mielőtt összeköltözöl vele, ne adj isten elveszed...
az utolsóval egyetértek, a 10-esen pedig behaltam.. totál igaza van xD
amúgy ja.. szerintem nem kéne vele kezdj.. ha elakarod ba.zni az életed bas.d.. nyugodtan mutasd be anyukádnak, de azért ha már több eszed nincs és csak visz a szerelem.. legalább ismerd meg jól mielőtt összeköltözöl vele, ne adj isten elveszed...
A szokásos mulasztás... kihagytad az életedből eddig anyukádat, most meg a végkifejtet közlésével persze, hogy sokkolnád.
Csinálj úgy, mintha még hónapokkal korábban volna, és újságold neki: anyu, szoktam csevegni egy lánnyal nagyon szimpi nekem!
Pár nap múlva: Anyu, Klárinak hívják, ma is megyünk fagyizni kettesben. 2 hét múlva: Anyu, Klári itt és itt lakik, ezt és ezt csinálja, és van egy kisbabája.
Újabb 2 hét múlva: anyu, tetszünk egymásnak Klárival, ez most már biztos!
Stb.
Mért kell ennyire magadba fordultan élni?? ÁÁÁhhh!
Elvenné a kocsit, és nem adna cigit........
Te egy csecsszopó vagy, tényleg lett a barátnődnek egy új gyereke, aki még ráadásul dohányzik is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!