Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy mondjam el...

Guppi69 kérdése:

Szerintetek hogy mondjam el anyamnak hogy van egy barátnőm? F20

Figyelt kérdés
Annyi van vele hogy 17 éves a barátnőm és van egy pici babája. Ő is és én is a szüleimmel lakok.ő anyukája biztos el fogad engem. De az én szüleim nem örülnének neki és félek is elmondani.hogy mondjam el? Vagy várjak még lebukok? :D Help
2015. jan. 23. 16:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

Ahelyett hogy ilyeneket írsz "Pfoooaa... " meg a lányt fikázod, inkább a kérdésre válaszolj. Érdekesnek érdekes helyzet, de ha mindenkit elásnánk aki hibát követ el, akkor mind a föld alatt lennénk.

Meg ilyeneket írni hogy "ne vedd el", hát szerencsétlen még az anyjának se mutatta be :D

2015. jan. 23. 18:04
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Szegény csaj, 17 évesen 2 gyerekkel...
2015. jan. 23. 21:01
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Ezt édes mindegy hogy adod elő anyádnak. Utálni fogja. Amúgy valahol érthető. Én is úgy lennék vele, hogy felcsinált kis tizenéves ne akaszkodjon a kölykével a fiamra, aki előtt még ott az élet, és nem más borját kéne tutujgatni, meg pénzelni.
2015. jan. 23. 22:16
 14/22 anonim ***** válasza:
37%

az utolsóval egyetértek, a 10-esen pedig behaltam.. totál igaza van xD

amúgy ja.. szerintem nem kéne vele kezdj.. ha elakarod baszni az életed bas.d.. nyugodtan mutasd be anyukádnak, de azért ha már több eszed nincs és csak visz a szerelem.. legalább ismerd meg jól mielőtt összeköltözöl vele, ne adj isten elveszed...

2015. jan. 23. 22:20
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

az utolsóval egyetértek, a 10-esen pedig behaltam.. totál igaza van xD

amúgy ja.. szerintem nem kéne vele kezdj.. ha elakarod ba.zni az életed bas.d.. nyugodtan mutasd be anyukádnak, de azért ha már több eszed nincs és csak visz a szerelem.. legalább ismerd meg jól mielőtt összeköltözöl vele, ne adj isten elveszed...

2015. jan. 23. 22:20
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Pokol lesz az egész amúgy. Egy tizenéves anya meg egy 20 éves paprikajancsi aki az anyjának meg sem meri mondani, hogy csaja van, és akkor erre jön egy anyós, aki ha nem a szent teréz anya, akkor eleve zsigerből utálni fogja a csajt. Ez senkinek sem lesz jó, de legalább jót fogunk szórakozni a család különböző tagjainak a kérdésein az elkövetkezendő pár évben.
2015. jan. 23. 23:01
 17/22 anonim ***** válasza:
37%

A szokásos mulasztás... kihagytad az életedből eddig anyukádat, most meg a végkifejtet közlésével persze, hogy sokkolnád.

Csinálj úgy, mintha még hónapokkal korábban volna, és újságold neki: anyu, szoktam csevegni egy lánnyal nagyon szimpi nekem!

Pár nap múlva: Anyu, Klárinak hívják, ma is megyünk fagyizni kettesben. 2 hét múlva: Anyu, Klári itt és itt lakik, ezt és ezt csinálja, és van egy kisbabája.

Újabb 2 hét múlva: anyu, tetszünk egymásnak Klárival, ez most már biztos!

Stb.

Mért kell ennyire magadba fordultan élni?? ÁÁÁhhh!

2015. jan. 24. 03:46
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) én mostanság éltem mint hal a vízben :) hetente 2 bnom volt. Akik csak arra voltak hogy a kocsiba jól érezzem magam :)de ez másnak ígérkezik :) vele jól megvagyunk stb. Az ő anyukája már megakar ismerni . Kövi tali kor elvileg váltók majd vele pár szót.lehet hogy buta volt és vak a szerelemtől azért csúszott be a pici de most a pici miről tehet? :) tudják hogy nem dolgozok . Anya vette az autóm ő fizette a jogsim. Cigiztet tankol nekem.biztosítás stb költ rám. Szóval nem hiszem hogy azt szeretnék hogy én tartsam el :) ők sem alnak rosszul szerintem anyagilag.
2015. jan. 24. 09:50
 19/22 A kérdező kommentje:
Pici apja ott hagyta őket amikor még a pici meg sem született .anyám nem tiltana el csak elvenne a kocsit nem adna cigit pénzt stb 1 pár óra múlva meg vissza adná és mondaná hogy menjek mert csak ideges volt stb stb :D
2015. jan. 24. 09:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Elvenné a kocsit, és nem adna cigit........

Te egy csecsszopó vagy, tényleg lett a barátnődnek egy új gyereke, aki még ráadásul dohányzik is.....

2015. jan. 24. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!