Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyamnak?

Hogyan mondjam el anyamnak?

Figyelt kérdés
Depis vagyok meg annak is vannak tunetei h skizofren es vagyok. Probaltam mar megfulladni meg rengetegszer sirok es csak a baratnom tudja. El kell mennem pszihohoz! De anyam semmit sem tud es nem tudjam h mondjam el neki mindezt?! Kerlek segitsetek ;(!!
2016. júl. 25. 21:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeretnel irj privatban. Megbeszelhetjuk..
2016. júl. 25. 22:36
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha megkérlek, kifejtenéd hogy mit jelent megpróbálni megfulladni?
2016. júl. 25. 23:03
 13/23 A kérdező kommentje:
Hatt probaltam magam a vizbe folytani... Nem tom ezt most h magyarazzam el neked ertelemesen
2016. júl. 25. 23:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

már bocs, de te marhára ráérsz. Miért nincs valami értelmes hobbid, amivel lekötöd magad? Nem tudsz mit kezdeni magaddal és ezért jönnek ilyen barom ötletek meg gondolatok. Több figyelmet igényelnél? Nincsenek barátaid? Nem tudsz beilleszkedni a kortársaid közé? Kinéznek? Kapd össze magad és tegyél érte, hogy ez megváltozzon. Eljárhatsz pszichológushoz, meg szomoríthatod anyádat is, de szerintem te csak egy rohadtul unatkozó és nagyon ráérő, figyelmet igénylő tini vagy, aki nem elégedett az életével.

Tedd hasznossá magad otthon, ne a gép előtt ülj naphosszat, olvass sokat, hogy okos, intelligens legyél, járj el valahova sportolni, ott már adott a társaság, az a lényeg, hogy kezdj valamit magaddal, még hosszú a nyár.

2016. júl. 25. 23:25
 15/23 anonim ***** válasza:

a sport azért jó mert találhatnál barátokat, és boldogság hormonokat termelne

heti 3 szor csoportos sport, 3 nap szinjátszó kör, sakk klub, hittanóra...

minél többet vagy korod beliek között annál több barátott találhatsz

2016. júl. 25. 23:53
 16/23 anonim ***** válasza:
2016. júl. 26. 00:27
 17/23 anonim válasza:
Én is depressziós vagyok és skizofrén, 16 éves fiú létemre. ár ez nem kórhoz és nemhez van kötelezve. Tudom milyen ez, csak tudod, anyukád lehet le is fogja sz*rni a te pszichológusos kívánságodat. Én is mondtam anyukámnak, semmi. Hónapok óta semmi. Tudod megvan neki a maga baja, nincs neki erre ideje, meg nem is akar erre időt fektetni, mert nem lát rajtam semmit.
2016. júl. 26. 08:17
 18/23 A kérdező kommentje:
Amugy tenyleg nem unatkozok. Rengeteget rajzolok, imádok olvasni, nem szoktam gepezni se. Fuvolazok es lovagolni járok. Es (16/f) en is ettol tartok :( h nem fogja erdekelni:(((
2016. júl. 26. 08:49
 19/23 A kérdező kommentje:
Es rossz tanulo se vagyok. Egesz alsoban kituno voltam,
2016. júl. 26. 08:51
 20/23 A kérdező kommentje:
Es a bizonyitek h tenyleg nem unatkpzok: faj a hasam kb. Elsos korom ota ami (mint kiderult) a depi miatt van.(olvastam) es ez tutti mert a gyerek orvos azt mondta (amikor a hasamat vizsgalta) h gorcsol.Gorcsol es nem tud fellazulni. Aztan ennyibe maradt..... Es nem mentunk utana vele sehova. De attol mrg azota is faj!
2016. júl. 26. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!