Szisztok tudom hogy ez nem nagyon igazi kérdés de hogy mondjam meg anyámnak hogy mindenből jó na nem mindenből de majdnem mindenből 2-tes 3-masra állok?
Figyelt kérdés
Légszi adjatok valami jó ötletet vagy valamit tanácsot nagyon elkéne .2015. dec. 3. 19:24
1/7 anonim válasza:
"Van egy jó hírem anya, semmiből nem fogok bukni!"
2/7 anonim válasza:
most akkor milyenek a jegyeid?
hányadikos vagy?
3/7 anonim válasza:
Sehogy se mond meg hisz gondolom evkozben voltak vannak jegyeid amit a szüleid számon tartják es igy tudhak hogy hanyas vagy kb.
Ha nem tudjak akkor nem is érdekli a te jegyeid és leszidva se leszel Max jobban tanulj.
Tudatos szülők alltalaban aláírják a gyerek ellenkezőjebe a jegyet kerdezoskodnik hogy kaptal e jegyet stb...
4/7 anonim válasza:
Először is kapj a fejedhez, és kezdj el tanulni, hogy mentsd, a menthetőt. az első válaszoló szuperül leírta, annál frappánsabban nem lehet előadni. :)
5/7 anonim válasza:
Hanyadikos vagy? Amiből jobban állsz, azt próbáld év végéig kicsit felhúzni.
6/7 anonim válasza:
"anya, kezdjünk nekem valami szakiskolát nézni, mert a jelenlegi iskolámban nem tudok megfelelően teljesíteni, nem nekem való"
7/7 anonim válasza:
"Tudatos szülők alltalaban aláírják a gyerek ellenkezőjebe"
ha van ellenörző :D
nálunk senki nem irja már be 7. óta a jegyeket, diginapló van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!