Mit csináljak? Hogy mondjam el anyámnak?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok 5 éve egy pasival. Én 22 vagyok ő 41. Anyám világ életembe bizott benem elendett minden hova. Mert ha azt mondta, hogy este 8 ra itthon vagy akkor én otthon voltam. Mindig elért, tudta hol vagyok. Viszont ezt nem mondtam el neki. Tologattam, hogy még várok egy kicsit aztán elmondom.... De már a végén azért nem mondtam el mert féltem mitszólna hozzá, hogy nem mondtam el. A barátom nem helyi és a baráti társaságom se így könnyű volt azt mondani, hogy most ehez a b. Nőmhöz megyek most ennél alszok....Most viszont szeretnénk összeköltözni a párommal és megkérte a kezem. Hogy mondjam el anyámnak? Ha azt mondom, hogy csak pár hónapja vagyunk együtt akkor azért lesz ki mert már itt is az esküvő. Ha meg az igazat akkor azért mert 5 éven át hazudtam neki. Szörnyű büntudatom van. De féltem... Hogy esetleg eltilt tőle a nagy korkülömbség miatt. Megfog nekem bocsáltani?2016. júl. 9. 22:01
1/16 anonim válasza:
1. el nem tilthat - max. kidob otthonról
2. hát kellemetlen, állj elé, és mondd meg még ma!
3. én hatalmasat csalódnék magamban, meg benned is, amiért eddig hazudoztál
2/16 A kérdező kommentje:
Akkor mikor összejöttünk még csak 17 voltam. Azért féltem...biztos, hogy nagyot fog csalódni. Ma nem tudom elmondani mert a párommal nyaralunk. Tegnap kérte meg a kezem csak szerdán megyünk haza....
2016. júl. 9. 22:22
3/16 anonim válasza:
Évek óta rejtegeted a kapcsolatodat?
A legelején kellett volna elmondanod neki, így teljesen jogosan lesz csalódott!
4/16 anonim válasza:
Igen, én is ezen akadtam fönn először, hogy az akkor 36 éves férfi egy középiskolás csajjal jött össze.
Meg az 5 éven át tartó titkolódzás.
Bizony, nem lennék anyukád helyében, mikor ezt megtudja. :-(
5/16 A kérdező kommentje:
Tudom most már elkellett volna mondanom, de akkor nagyon féltem rossz volt anyukám lelki állapota is akkor volt a válásuk apámmal.a párom mindig mondta, hogy mondjuk elneki mert nem lesz jó vége... Én meg csak halogattam. Boldognak kéne lennem de nem tudok teljesen az lenni.de hogy mondjam el? A párom is jön az jobb?
2016. júl. 9. 22:44
6/16 anonim válasza:
Szerintem először a párodat ne vidd. Ha én lennék az anyukád, akkor az engem felhúzna. Ígyis-úgyis ki lesz akadva nagy valószínűséggel, de először csak tartsatok egy anya-lánya megbeszélést, mondj el neki mindent az elejétől kezdve, kérd meg, hogy ne szóljon közbe, hallgasson végig, te pedig meséld el neki, mit miért csináltál. Ezek után, ha megnyugszik, mondd neki, hogy szeretnéd, ha végre megisnerné a vőlegényed. Ha szeret téged (már pedig miért ne szeretne?), akkor megbékél a dologgal. Persze, szinte biztos, hogy csalódni fog és fájni fog neki, hogy 5 éven át titkolóztál, de szerintem teljesen biztos, hogy hamarosan veled együtt fog örülni a leánykérésednek. Sok sikert!:)
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :) Igen én is azt hiszem elsőnek kettesbe kell beszélnünk csak egy gondolat volt, hogy jöjön a párom is már nem tudom mit csináljak.... Amúgy nagyon jó a kapcsolatunk anyuval minden másba mindig öszinte voltam vele... Ez életem nagy hibája volt.... Remélem azért megmarad a bizalma felém. Ezt vissza csinálni sajnos már nem tudom olyan szivesen megtenném pedig :( szerdán ha haza mentünk leülök vele és elmondom neki. Csak azt nem tudom még hogy hogyan....
2016. júl. 9. 23:08
8/16 anonim válasza:
6-os vagyok: ha jó a kapcsolatotok, akkor biztosan megért majd, ha mindent elmondasz neki, hogy miért titkoltad el. Azt is mondd neki, hogy szörnyen megbántad és, ha visszatekerhetnéd az időt, ezt biztosan másképp csinálnád. Szerintem meg fogja érteni és hamar megbocsájt:)
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm z-os :) jó a kapcsolatunk nagyon. Válás után én nyujtottam neki az egyetlen támaszt. Nagyon szoros lett akor a kapcsolatunk én még is féltem a reakciójától és a támadásoktól mivel még kiskorú voltam mikor összejöttünk. Már ismertük egymást akkor 2 éve de féltünk mind a ketten a támadásoktól. De végül a szerelem legyőzte ezt a félelmet
2016. júl. 9. 23:31
10/16 A kérdező kommentje:
Bocs köszönöm 6-os. Teloról vagyok
2016. júl. 9. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!