Mit csináljak? Hogy mondjam el anyámnak?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok 5 éve egy pasival. Én 22 vagyok ő 41. Anyám világ életembe bizott benem elendett minden hova. Mert ha azt mondta, hogy este 8 ra itthon vagy akkor én otthon voltam. Mindig elért, tudta hol vagyok. Viszont ezt nem mondtam el neki. Tologattam, hogy még várok egy kicsit aztán elmondom.... De már a végén azért nem mondtam el mert féltem mitszólna hozzá, hogy nem mondtam el. A barátom nem helyi és a baráti társaságom se így könnyű volt azt mondani, hogy most ehez a b. Nőmhöz megyek most ennél alszok....Most viszont szeretnénk összeköltözni a párommal és megkérte a kezem. Hogy mondjam el anyámnak? Ha azt mondom, hogy csak pár hónapja vagyunk együtt akkor azért lesz ki mert már itt is az esküvő. Ha meg az igazat akkor azért mert 5 éven át hazudtam neki. Szörnyű büntudatom van. De féltem... Hogy esetleg eltilt tőle a nagy korkülömbség miatt. Megfog nekem bocsáltani?2016. júl. 9. 22:01
11/16 anonim válasza:
Én ott kaptam sokkot hogy megkérte a kezed de a szüleid nem tudnak róla. ez hogy lehetséges? a párod elég komolytalan. hogy lehet ilyen hanyag a kapcsolatotok? őt sosem érdekelte a szüleid? hogy hol laksz, hogy élsz stb.?
vissza térve a kérdésre. Itt csak is az igazat mond a szüleidnek. mond el hogy féltél elmondani. Ha hazudsz sokkal nagyobb csalódás lesz neki mint ha igazat mondassz. bár szépen mondva igy is pofára fog esni.
12/16 A kérdező kommentje:
Két napja kérte meg a kezem nyaralás alatt. Ő mindig nyaggatot, hogy mondjam el anyunak de nem eresködött tudta, hogy félek. Korábról ismeri már anyut. Apámmal nem tartom a kapcsolatot. Nem lesz templomi esküvő. Neki már csak anyuja van apukája már meghalt testvérével nem tartja a kapcsolatot.anyukája közölte vele, hogy nem fog eljönni mert nem lesz templomi esküvő. Elmondta neki, hogy megkéri a kezem. De én se ő se akar templomi esküvőt úgyhogy nem is lesz. Nekem is csak anyám meg a két testvérem lenne ott a legjobb barátnőm lesz majd a tanum neki meg a barátja ha elválalják. Most viszont kikötötte, hogy titokba esküdni azt nem fog szóval itt az ideje, hogy kitálaljak otthon
2016. júl. 10. 10:41
14/16 A kérdező kommentje:
Hát végül vallottam. Haragudott nagyon rám amiért nem mondtam el neki és évekig hazudtam. 3 napig hozzám se szólt ;( de most már megbékélt és elfogadta. Most szombaton tartotunk egy kis össze jővetelt, hogy megismerkedjenek bár már ismerték egymást korábról. Jővő hónapba költözünk össze. Tavasszal lesz az esküvő :)
2016. júl. 26. 21:46
15/16 anonim válasza:
Na, akkor gratulálok. Az várható volt, hogy anyud kiakad, de legalább megbékélt. Sok sikert a továbbiakban!
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) igen utolag belegondolva nagy hülyeséget csináltam. Évekig büntudattal élni. Hatalmas kő gurult le a szívemről
2016. júl. 27. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!