16 hós babánk van, és kaptam egy jó álláslehetőséget, ti elfogadnátok?
8 órás munka, magas beosztás, régen áhított cégnél, magas fizetés. Fejvadász talált rá a régi önéletrajzomra, behívtak, megkaptam. Amúgy nem kerestem munkát. Párom itthon maradna babával, de félek megviselné a kislányomat, hogy apa lesz itthon. Bár annyira nem anyás, nem apás, mindenkivel jól elvan. Nem "kenyérre" kell a pénz (ne értsétek félre kérlek), páromnak is van munkája, szépen élünk. De tudom, hogy kb
egy év múlva ígyisúgyis vissza kell mennem dolgozni, és ez a lehetőség többé nem lesz, ha visszautasítom örökre elszáll. Szeretem a gyermekem, de dolgozni is szeretek. Általában 1 perc alatt döntök, határozott vagyok, de ezen a kérdésen 1 hete agyalok. Ezért mindenkit megkérdezek, akit tudok. Ti mit tennétek?
5 gyereket nevelunk neveltunk kulfoldon
16 hetes koruktol bolcsodesek voltak
Itt ez a normalis es senki nem lesz serult se buta.
Munka es gyerekek ketten osszefogva jol kombinalhato
3 ev szentsege igazi magyar dogma semmi alapja a komcsik talatak ki a teljes foglalkoztatas miatt.
Ha lepontoztok akkor is igy van gyes gyed komcsi talalmany es a nok lapja nyomta le az emberek torkan.
Az osszes fejlett orszagban az anyak dolgoznak reszidobem a szules utan par honappal.
De biztos ok a hulyek es mi magyarok vagyunk okosak igaz statisztika mast mesel rolunk.
Ha ennyire fontos lenne a harom ev akkor nyugaton mindenki serult ?
Mért kellett lepontozni azokat, akik otthon maradnának a gyerekkel? Ez mindenkinek a személyes véleménye szerintem.
Én például soha nem dugnám bölcsödébe a gyerekem, szerintem fontos az, hogy az egyik szülő otthon legyen vele (az, hogy apuka vagy anyuka, mindegy), és egyébként szerintem nem volt rossz a komcsi rendszerben ez a három év. Nagyon propagálták, hogy a nők is dolgozzanak, de legalább három évig a gyerekkel voltak. Utána úgyis megy a gyerek oviba, az anyuka meg dolgozhat. Számomra az a helyes, ha otthon maradok, de persze ez a kérdező döntése, és az apuka is ugyanolyan jól tud gyereket nevelni szerintem. De kedves utolsó, a bölcsödét nagyon rossz megoldásnak tartom.
Akinek ertelmes hivatasa eletmunkaja van es nem biorobot az nem erzi ,,bolcsodebe dugasnak.,,, ha visszamegy dolgozni.
Hiszen spk hivatasban 3 ev hosszu ido
Es aki nem dugna bolcsibe osziten van mar gyereked ?
Mert ha nincs elveket es elhatarozasokat almokat mindenki tud gyartani olcso dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!