Kedves szülők! Ti elfogadnátok-e, ha a fiatok asperger szindrómás lányt választana?
Elfogadnám.
Viszont a fiamnak és a lánynak is el kellene fogadnia, hogy a félreértések és a sértődések elkerülése végett meg kellene tartanom a lánnyal egy bizonyos mértékű távolságot. Pozitívan állnék hozzá, csak nem szeretnék állandó félrekommunikálást és ebből eredően megromlott viszonyt.
A fiú valószínűleg felnőtt, tudja mit csinál, neki kell vele együtt élni. Ha ő boldog, akkor elfogadnám. Az asperger amúgy nem a világ vége. Sokukról meg sem mondanád elsőre, többnyire be tudnak illeszkedni a társadalomba, állítólag az esetek elég nagy része felderítetlen is marad, hiszen az érintett sem feltétlenül jön rá, hogy neki azért megy nehezebben a kapcsolatteremtés, mert ténylegesen "gond" van vele.
Én valahol itt húznám meg a határt is, hogy lehetőleg olyan embert válasszon a gyerek, aki be tud/akar illeszkedni a társadalomba. Van olyan hallássérült, aki otthon fekszik és a hallásának hiányára hivatkozva nem tesz semmit és van olyan is, mint egy barátnőm, aki sportol, és már csak azért is leteszi a középfokú nyelvvizsgát a diplomájához teljes felmentés helyett, mert nem akar kilógni. (természetesen a magnós részt így is ki kellett hagynia) Az első lányt nem akarnám a gyerekem mellett látni, de a másodikat minden további nélkül. Valahogy így vagyok az aspergerrel is, sok múlik a lány hozzáállásán.
Nem.
A fiam és a leendő unokáim miatt sem.
Lehet lepontozni,de én legalább őszinte vagyok és nem nyalok a kérdezőnek.
"5_ös vagyok. 4_es csak most látom, hogy hány százalékos vagy. Ez sok mindent elárul. Inkább ne olvasgass, úgy sem érne semmit."
Láttam itt 90%-os válaszolót,igaz ő az ezotéria rovatban szedte össze ezt a magas számot.
Tehát,ha ő ír egy választ az állatos rovatba,akkor az tuti,hogy jó,mert ő egy 90%-os?
Személyesen ismerek állatorvos válaszolót,akit itt lepontoznak rendszeresen 0%-os válaszra,de a rendelőben 1:1 ugyanazon válaszért 5000 ft. + ÁFA üti a markát!
Kedves 9-es!
Miért nem fogadnál el egy ilyen lányt menyednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!