Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kedves szülők! Ti elfogadnátok...

Kedves szülők! Ti elfogadnátok-e, ha a fiatok asperger szindrómás lányt választana?

Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 11:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%
igen. amúgy sem a szülő dolga, hogy kiválassza, hogy ki kivel házasodik. Régen az volt és meg is volt az eredménye.
2016. márc. 31. 23:03
 22/31 anonim válasza:
97%
Érdekes válaszok születtek... Tudja egyáltalán sokatok mit is az asperger szindróma??? Mert nekem nagyon úgy tűnik hogy nem... Egy aspergeres is ugyanolyan ember mint más, nem leprás, nem fertőző beteg, miért ne lehetne nekik párjuk? Komolyan mondom az el nem fogadás már ennyire divat?
2016. ápr. 1. 07:28
 23/31 anonim ***** válasza:
83%

Nekem egyik "ex-anyósom" se tudta,hogy ez a bajom.

Sőt,a családom kivételével szinte senki.

Én úgy viselkedek,mint egy normális átlagos ember,azt meg senki nem látja mennyire megterhelő ez nekem és mennyi időbe telt lemásolnom ,hogyan is kéne viselkedni .

Az itthoni dilijeim meg nem tartoznak anyósomra (ha lenne :'D) ,de ha kiderülne,akkor is max bolondnak titulálnak,de kétlem ,hogy az autizmus fog eszükbe jutni. Az emberek nagy része az autizmust egy ilyen esőember-szerű ,kanneri autistával azonosítja .

Mondjuk nekem nem aspergerem,hanem simán autizmusom van papíron,de a franc se tudja,30 éve nem volt ilyen fejlett a diagnosztika .

2016. ápr. 1. 16:37
 24/31 anonim válasza:
100%
ahogy az egyik előttem válaszoló már írta: aspergeres, és nem leprás... ugyanolyan emberek mint bárki más... nekem hormonzavarom van, van akinek öröklött betegsége van, neki meg aspergere, na és??? attól, hogy van egy betegségem, nem vagyok kevesebb. Keresztlányom is ezzel küzd, és a legtündéribb kislány a világon... inkább büszke lennék a fiamra, hogy képes szeretni és nem törődik a társadalom hülye felfogásával és sztereotípiáival
2016. ápr. 1. 17:01
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Épp arra lennék kíváncsi, hogy a kérdező honnan tudja? Ő az anyósjelölt, és megmondták neki, vagy ő az a lány?
2016. ápr. 2. 11:49
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
És aspergeres férfi vagyok. Semmiben sem zavar. Einstein is aspergeres volt. Na és ?
2016. ápr. 3. 08:43
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt Asperger szindrómás ismerősöm. Évekig nem tudtam, hogy az! Kicsit mókásnak, viccesnek találtam, de semmi több, az is inkább a személyiségére volt jellemző és nem az aspergerre.

Évekkel később tudtam meg, amikor egyszer összefutottunk.

Ez a betegség nem fertőző, nem öröklődő, tehát semmi kifogás nem lehet, csak az idegenkedés.

Tény, hogy különböző súlyosságú lehet, ami a társas kapcsolatokat nehezítheti.

2016. ápr. 4. 15:09
 28/31 anonim válasza:

20-as! Aspi, aki meg akar felelni az elvárásoknak a legrémesebb. Egyrészt fából vaskarika, másrészt a végeredmény egy borzalom. A barátaim azóta szaporodtak meg, mióta megengedem magamnak, hogy hülye legyek.

És ehhez egy Aspi lány segített hozzá...

Egyébként az Aspi a lányoknál is gyakori, csak mivel többet olvasnak, s többet foglalkoznak magukkal, jobban tudják palástolni.

2016. ápr. 8. 12:34
 29/31 anonim válasza:
100%

Utolsó, nagyon igazat írsz, és ez nemcsak autistákra vonatkozik. Szeretnék én olyan auti lenni, aki képes felvállalni önmagát.

A kérdésnek amúgy legalább annyira van értelme, mintha azt kérdezném: "kedves aspergeres lányok, ti elfogadnátok-e, hogy a fiatok anyja korlátolt?"

2016. ápr. 19. 21:50
 30/31 anonim válasza:
jav: párotok anyja
2016. ápr. 19. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!