Szülők, támogatnátok, elleneznétek vagy elfogadnátok, ha a gyereketek más nemzetiségű (esetleg vallású) emberrel házasodna össze?
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 18:14
1/15 anonim válasza:
Ha a gyerek szereti, mindegy.
2/15 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de nem szólnék bele addig a pontig amíg nem lenne veszélyben. Pl arabhoz sosem adnám a lányom.
3/15 anonim válasza:
A nagynéném arab férfihoz ment hozzá, semmi probléma nincs vele. Nem vette fel az iszlámot, de tiszteletben tartja a férje vallását. Persze tudom hogy hallani rémtörténeteket, de azok a valóságban elég ritkán történnek meg.
4/15 anonim válasza:
Nekem egy a lényeg gyermekemet szeresse,es tisztelje ne bántsa"se testileg se lelkileg"boldog legyen!
Ha ő boldog én is az vagyok!
5/15 anonim válasza:
Egy bnom is, en is arabokhoz mentunk ferjhez. Semmi problema sehol. Engem nem zavarna ha a lanyom is igy tenne.
6/15 anonim válasza:
2!
Mégis hogy akadályoznad Meg?
8/15 anonim válasza:
(...elso vagyok es nem ertem miert lettem lepontozva)
Amugy az arabokkal nekem is eloiteleteim vannak igy ha a gyerekem egy olyannal szeretne hazasodni, jocskan probalnek a lelkerebeszelni.
(na, ezert is le leszek pontozva...)
10/15 anonim válasza:
Ha nem arab, iszlám vallású ember, nem akadnék fenn ezen, ha pedig úgy lenne, ellenezném, nehezebben törődnék bele, szerintem érthető okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!