Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti elleneznétek?

Szülők, ti elleneznétek?

Figyelt kérdés

Ha a jó családból (stabil anyagi és lelki háttér) származó, egyetemet végzett, intelligens fiatok összeállna egy tanulatlan (érettségivel rendelkező, és több idegen nyeven beszélő, valamint művelt, de diplomája nincsen), szegény családból származó, nehéz sorsú, de korát meghazudtoló élettapasztalattal rendelkező lánnyal?

Ha normális, kedves, dolgos kislányról van szó egyébként.

2015. ápr. 19. 23:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%

"korát meghazudtoló élettapasztalattal"

Ahha, meg az "érettebb a koránál" a kedvenceim. A legfontosabbat elfelejtetted leírni, hogy hány évesek vagytok?

2015. ápr. 19. 23:10
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Semmi kifogásolni való nincsen ebben.Ahogyan jellemezted a lányt,az alapján nem egy lusta r*banc,akitől tartani kéne.
2015. ápr. 19. 23:11
 3/19 A kérdező kommentje:
1, Nem mondtam, hogy érettebb a koránál. Csak azt mondtam, hogy több az élettapasztalata, mint amennyi az ő korában átlagos. 22 amugy
2015. ápr. 19. 23:14
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a szülőknek ehhez az égadta világon semmi közük.

Törődjenek a maguk dolgával. Nem csak ők, mindenki.

2015. ápr. 19. 23:28
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

Szóval nem diplomás.

Pedig sokkal egyszerübb lenne, ha lenne diplomája, s nem kéne megismerni. Nekünk diplomásoknak túl nagy teher a másik megismerése, nem pocsékolhatjuk erre értékes szellemi kapacitásunkat.

2015. ápr. 19. 23:30
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

Fiús anya vagyok. A lány személyisége érdekelne, az értékrendje, és az, hogy mennyire szeretik egymást és mennyire "kompatibilis" a fiammal. A diploma nemléte nem kizáró ok, az viszont fontos, hogy mik a jövőbeni elképzelései, ambíciói, munka, önképzés, család, gyerekek terén. Mindez akkor is fontos, ha van diplomája, a mai világban már nem lehet arra alapozni, hogy huszonévesen szereztem egy végzettséget és 50 évig megélek belőle.

Tiltani biztosan nem tiltanám, nincs értelme. Ha valami nem oké, beszélgetnék velük rendszeresen, felnőtt embereknek jó szándékú tanácsot lehet adni, ha elfogadják, többet nemigen tehet még egy szülő sem.

2015. ápr. 19. 23:33
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
a stabil aqnyagi éd lelki háttér nem jelenti hogy nem egy funkcionális analfabéta pont ebből a rétegből kerül ki a legtöbb
2015. ápr. 19. 23:34
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Mi az,hogy tanulatlan,érettségivel rendelkező,és több idegen nyelven beszélő,művelt lány?

Akkor most tanulatlan,de művelt?

Vagy tanulatlan és művelt?

Vagy tanulatlan,de érettségivel rendelkező?

Vagy tanulatlan,de több idegen nyelven beszélő?

Vagy művelt és több idegen nyelven beszélő,mégis tanulatlan?

Miért tanulatlan?Kedves hölgyem,a tanulatlanság a maga leírásában mutatkozik leginkább.

2015. ápr. 19. 23:53
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
"egy tanulatlan (érettségivel rendelkező, és több idegen nyeven beszélő, valamint művelt, de diplomája nincsen)" Gratulálok kedves. :D
2015. ápr. 20. 00:06
 10/19 anonim ***** válasza:
36%

szoval tanulatlan mert nincs valami bufeszakos diplomaja...

na es neked felszines anyuci milyen iskolad van?

2015. ápr. 20. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!