Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a dologról szülők? Tiltanátok, elleneznétek ezt?
Én ugyan nem vagyok szülő,de sok hasonló kérdést olvastam már.
Amúgy a korkülönbség nem nagy dolog, mert még bele fér,ha a a lány elég érett a fiúhoz.
Ha szimpla barátságról van szó, akkor amúgy simán engednék nekem is a szüleim,hogy 25 évesekkel barátkozzak.(Nekem is van jó pár barátom,aki 20-25 között van:D)
De esetleg, ha már egy kapcsolatról van szó, azt is engednék nekem,persze,ha ismerik a fiút és tényleg nem olyan "használjuk ki a lányt típus".
Nem vagyok szülő, csak egy 16 éves lány de azért a véleményem elmondom.
Anyám mindig azt mondja 10 év kor különbségig elmehetek (szüleim között is 10 év van).
Azonban mikor megismertem egy alig 21 éves srácot közölte, hogy túl idős stb.... Nekem erre az véleményem, ha az illető tud várni addig míg a csaj 18 lesz.. Akkor mindent bele :D
Én 22 éves vagyok, és szerintem ebben az időszakaszban még sok a 9 év korkülönbség. Ha valóban rendes a fiú, és értelmes annyira, hogy megértse, akkor én biztosan elbeszélgetnék vele, hogy még várjon egy kicsit a lányra.
(Anikó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!