Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elfogadnátok lányok a srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok lányok a srácnak ezt a hobbiját vagy elleneznétek? Vagy esetleg örülnétek neki?

Figyelt kérdés
Egy 22 éves srác vagyok.Már egy ideje nem volt barátnőm.Van egy Youtube csatornám amin van 15 ezer feliratkozó.Játékokat veszek fel és töltöm fel az embereknek.Nem tudom ehhez mit szólna egy barátnő esélyes lány pl.Hátrány lenne?Nektek mi erről a véleményetek?
2015. aug. 28. 15:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Miért lenne hátrány? Inkább előny. L
2015. aug. 28. 15:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam hátránynak mert mondjuk valaki elkezdené hogy nincs életed meg minek hülyeség..
2015. aug. 28. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez tényleg nem vesz el időt semmi kötelezettségétől és kettőnktől sem, nem zavar.
2015. aug. 28. 15:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, szerintem ez tök jó hobbi.
2015. aug. 28. 15:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha emellé vagy olyan vicces mint pewdiepie akkor még előny is 😄
2015. aug. 28. 15:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem veszi el az időmet a kötelezettségeimtől :) Épp most fogok kezdeni esti gimin mert szeretnék a szakma mellé érettségit. :) A viccesség meg relatív :)
2015. aug. 28. 16:10
 7/14 anonim ***** válasza:
belinkeled a csatornád?
2015. aug. 28. 16:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Barátommal mi is végigvittünk pár játékot. Ő játszotta én élvezettel néztem és a részese voltam. Ötleteket adtam, ketten próbáltuk megoldani a logikai részeket. Mint egy film, amihez hozzá tudok szólni.

Mondtam, hogy ezek a játszások simán elmennének a youtubra is. Csak ugye ő nem rakott fel, nem vett fel egyet sem, mert otthoni élvez kedvéért játszunk vele, nem azért, hogy népszerűek legyünk youtubeon.

1-2-szer belenéztünk más emberek játékaiba youtubeon, és 1-2-t onnan ismertünk meg, úgyhogy nálam semmi akadálya nem lenne.

Kiskoromban még anya mellett ültem, mikor ő ilyen startlapos logikai játékokkal játszott. Ez a sztenderd maradt meg bennem és megtetszettek a mai 3D-s játékok. Persze nagyon kevés van, amit én is játszom. Pl. A Metro 2033-at vagy az Amnesiát nem tudnám jól játszani, de egy l4d-et simán.

Sok sikert. Amúgy mi a csatornád és mikkel játszol? :D

2015. aug. 28. 16:15
 9/14 A kérdező kommentje:

Utolsó: L4D2-t én is szoktam játszani :) Metro 2033 nekem se menne :) Túl ijedős vagyok :) GTA-zni szoktam,CS:Go-zni mostanában.Rengeteg játék megfordult már a kezembe :) Itt a csatorna link :) Vannak olyan videók amikben egyedül játszom de általában pár barátommal szoktunk együtt :)

https://www.youtube.com/channel/UCTRx8Kh_GaV_SPZcs-cH5YA

2015. aug. 28. 16:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ebbe kötnének bele a csajok, ha véletlenül nem akarnának összejönni veled.
2015. aug. 28. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!