Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok lányok a srácnak ezt a hobbiját vagy elleneznétek? Vagy esetleg örülnétek neki?
Barátommal mi is végigvittünk pár játékot. Ő játszotta én élvezettel néztem és a részese voltam. Ötleteket adtam, ketten próbáltuk megoldani a logikai részeket. Mint egy film, amihez hozzá tudok szólni.
Mondtam, hogy ezek a játszások simán elmennének a youtubra is. Csak ugye ő nem rakott fel, nem vett fel egyet sem, mert otthoni élvez kedvéért játszunk vele, nem azért, hogy népszerűek legyünk youtubeon.
1-2-szer belenéztünk más emberek játékaiba youtubeon, és 1-2-t onnan ismertünk meg, úgyhogy nálam semmi akadálya nem lenne.
Kiskoromban még anya mellett ültem, mikor ő ilyen startlapos logikai játékokkal játszott. Ez a sztenderd maradt meg bennem és megtetszettek a mai 3D-s játékok. Persze nagyon kevés van, amit én is játszom. Pl. A Metro 2033-at vagy az Amnesiát nem tudnám jól játszani, de egy l4d-et simán.
Sok sikert. Amúgy mi a csatornád és mikkel játszol? :D
Utolsó: L4D2-t én is szoktam játszani :) Metro 2033 nekem se menne :) Túl ijedős vagyok :) GTA-zni szoktam,CS:Go-zni mostanában.Rengeteg játék megfordult már a kezembe :) Itt a csatorna link :) Vannak olyan videók amikben egyedül játszom de általában pár barátommal szoktunk együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!