Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jó békülési ajándék? Fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó békülési ajándék? Fiúk, ti elfogadnátok?

Figyelt kérdés
Mostanság elég sokat veszekedtünk a barátommal és most egy kisebb mosoly szünet van köztünk. A napokban volt a szülinapja, 2 hét múlva pedig névnapja lesz. Külföldön lesz egy fesztivál pár hét múlva, ahol a kedvenc DJ-je is fellép, akivel lehetőség adódott a találkozásra. Arra gondoltam, hogy összehozom neki ezt a találkozót + pár napot még kint töltenénk abban az országban kettesben. Természetesen mindent én fizetnék kettőnknek. Jó ötlet lenne?
2015. aug. 16. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
És miből fizeted? Mennyi a tarifád? :D Jó ötlet amúgy ám :)
2015. aug. 16. 17:29
 2/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%

Ez remek ötlet, alapból. De mint békülési ajándék? Hááát nem tudom eleve a békülési ajándék fogalma elég necces szerintem. Aztán, ha épp be van rágva lerendezed minden és akkor azon veszekedtek majd, h te mennyi erőt beleraktál ő meg visszautasít?

Szerintem ki kell békülni és utána, meglepni.

2015. aug. 16. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Végre egy nő,aki nem befőttes üvegeket ad a pasijának ajándékba.:D
2015. aug. 16. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

elég jó

én tudod mit kaptam szülinapomra? semmit

még egy feszbook üzit sem pedig az ki is jelzi mikor van a születésnapja az ismerősöknek

már annak is örültem volna ha csak simán ajándék nélkül felköszönt pedig össze se voltunk veszve

2015. aug. 16. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nem. Ugyanis a jókedvemet nem lehet megvenni.

Ha berágtam, akkor be vagyok rágva.

Az egyetlen módszer ilyenkor, hogy egyszerűen hagynak "hűlni".

Nem mondom, hogy nem lehet siettetni kicsit a dolgot, de... nem ilyesmikkel. Messze nem.

2015. aug. 16. 22:05
 6/10 omba ***** válasza:

Ha jól értem a születésnapján túlléptél?

Hát te ismered... én nem örülnék semmiféle ajándéknak olyantól, akivel nem vagyok szoros kapcsolatban.

2015. aug. 17. 10:24
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy jó szex a legjobb békülési ajándék.
2015. aug. 18. 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó lesz az csak vigyél még egy nőt a gengbenghez.
2015. aug. 21. 15:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Amikor össze vesztünk, és nem volt pénzem valahogy kigazdálkodtam egy csokit és ráírtam hogy ne haragudj rám...(és ahogy hívni szoktam). Hát nálam már ennél nyakamba borult és agyon csókolt.

Jó békülési ajándék szerintem ez is, de az a lényeg hogy szívből jöjjön teljesen mindegy mit adsz, mert akár egy papírzsepire firkált üzenetnek is lehet nagy értéke ha szívből jön, de egy 10 000 ft os koncertjegy is lehet szinte értéktelen ha nem szívből jön.

2015. aug. 21. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Min vesztetek össze..? Ez azért elég sarkos pontja a kérdésnek.
2015. aug. 21. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!