Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után illik visszaadni a lánytòl kapott emléktárgyakat?
A baràtnõmmel sajnos szakìtanom kell, nem illünk össze, teljesen màs igényeink vannak a kapcsolatban. Én nagyon szerelmes voltam (vagyok) belé, Ô sajnos màr talàn nem is szerelmes belém. Igazàbòl nem is ez a lényeg, nem müködik ìgy és kész.
Kaptam tõle pàr ajàndéktàrgyat az idôk soràn, kedves kis csecsebecsék többnyire. Nem bìrom elviselni, hogy a lakàsomban vannak, a puszta tudatuktòl is megszakad a szìvem. Illendõ ezeket szakìtàskor visszaadni, vagy sértõ? Kidobni nem szeretném ôket. Szakìtàskor visszavigyem a nàlam levô fogkefét és ruhàkat, vagy majd egyszer késöbb, ha lenyugodtunk visszaadjam?
Meg lehet ezeket a tárgyakat tartani szerintem.
Nekem is maradtak meg tárgyak exektől.És akkor mi van?
Nem értem miért kell emlékeket kidobni,csak mert szétmentetek...
A kidobás nem megoldás.
nekem volt olyan barátom akire nagyon haragudtam a szakítás után, ezért egy közös kulcstartót bedobtam a dunába pl :D:D
de a legutolsó barátomtól minden megvan, nincsenek is elpakolva
melyik része? :)
a dunás dolog kb 17 éves koromban volt, nem hiszem hogy akkora szégyen lenne hogy egyszer csináltam ilyet :)...
a mostani cuccok meg aranyos plüssök, amikkel alszom, meg egy pár ruha, amik ugyanúgy bent vannak a szekrényben... nyilván nem fogom kidobni őket.
Nekem is meg vannak a volt barátnőm személyes tárgyai.
Én megtartottam őket.Sőt,még az az azelőtti barátnőm gyűrűje is.
Szerintem a tárgyak kidobása butaság.
Ha pedig tényleg annyira fájnak valakinek ezek az emlékek,akkor max rakja el az ágynemű tartó,vagy szekrény legmélyére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!