Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után a nálam maradt dolgokat hogyan illik visszaadni?
Figyelt kérdés
Nem kommunikál velem, ezért kérdem. Hagyjam akkor, vagy küldjem el? Sose voltam még ilyen fura helyzetben.
Köszönöm szépen annak, aki válaszol.
2014. okt. 10. 12:12
2/13 anonim válasza:
Várd meg, amíg jelentkezik értük. Ha sokáig nem teszi, dobd ki. Ne te küldözgesd az ő cuccait a saját költségeden. Majd jelentkezik ha leadott a büszkeségéből.
3/13 anonim válasza:
Ha olyan dolog, amire egyértelműen szüksége van, akkor majd keres ő. Ha csak az egymásnak adott ajándékok, vagy pár pulcsi a téma, akkor nem is téma a visszaadás, ha nem ő kezdeményezi. All in all: TE NINCS MIÉRT KERESD!
4/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen. A nekem ajándékozott dolgokkal mi a helyzet?
Bocsánat a buta kérdésért, de ez volt az első hosszú kapcsolatom, tényleg nincs tapasztalatom ebben.
2014. okt. 10. 12:21
5/13 anonim válasza:
Ajándékot nem szokás visszaadni/kérni, az szakítás után is tahó dolog. Én azokat általában kidobom, a kisebb dolgokat megtartom egy ládában, emléknek(persze szigorúan elzárva, nem akarom hogy az aktuális párom megsértődjön miattuk).
6/13 anonim válasza:
Anyumnak két férje volt eddig (38 éves) de a házak és a kocsik mindig maradtak. :P
Meg a tihanyi nyaraló is.
7/13 A kérdező kommentje:
Nos, rám azért ilyen sok minden nem maradt. Inkább csak megválaszolatlan kérdések.
2014. okt. 10. 13:01
8/13 anonim válasza:
"Szakítás után a nálam maradt dolgokat hogyan illik visszaadni?"
Az ablakon keresztül, ömlesztve :DDD
9/13 A kérdező kommentje:
Ez is egy megoldás, csak nekem nem stílusom. Intelligensen szeretném rendezni, ezért kérdeztem rá.
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. okt. 10. 13:12
10/13 anonim válasza:
Nos, ilyenkor hajlamos az ember minden indokot megfogva VÁLASZOKAT keresni. Van, aki azt hiszi, hogy addig nem lesz nyugodtabb, amíg meg nem kérdezi a volt párját a miértekről. Az a beszélgetés úgysem sül el jól, utólag nézve jobb lett volna megtartani a női büszkeséget. A volt cuccok átadása is ilyen mellékes indok a beszélgetésre esetleg találkozásra. Lehet, hogy te most nem látod, de AZ. Tapasztalatból mondom. Az ő szemében legalábbis biztosan annak tűnik. Nem kell mindent megválaszoltatni, ha az nem jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!