Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után a nálam maradt dolgokat hogyan illik visszaadni?
Nem kommunikál velem, ezért kérdem. Hagyjam akkor, vagy küldjem el? Sose voltam még ilyen fura helyzetben.
Köszönöm szépen annak, aki válaszol.
Én most úgy érzem már nem szeretnék vele találkozni. Ezért is vetettem fel csak azt a két lehetőséget, hogy elküldjem a dolgokat postán vagy hagyjam. Személyes találkáról nem volt szó. Sétálóidő van, meg van csoki, szóval semmi gond.:)
Köszönöm!
Én nemes egyszerűséggel kidobtam a dolgokat. De csak azért nem voltam hajlandó időt és pénzt pocsékolni mert nem érdemelte meg...De volt olyan ajándék amiből pl pénzt csináltam:)
Amúgy meg várd meg amíg ő keres. Ha nem teszi, 1 hónap után kidobhatod, vagy add el ha értékesebb dolgok.
Valaki írt privátot, annak üzenném, hogy ruhákról lenne szó elsősorban, pár pulcsi, edzőcipő, meg tisztálkodószerek, néhány könyv, jegyzet, semmi különös nagy dolog.
Úgy döntöttem inkább hagyom, összerakom és elteszem szem elől, ha kell majd egy baráton keresztül átadom.
:(
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!