Lányok! Ti elfogadnátok buszon, metrón stb. apró ajándékot, kedvességet egy vadidegen fiútól? Pl. Csoki, bonbon.
Természetesen minden rossz szándék nélkül, csak egy kis beszélgetésért cserébe.
Szerintem a mai világban, ahol csak rohanó és anyagias emberekkel találkozni, jó és izgalmas lehet "spontán" 5-10 perces "barátságokat" kötni.
Nekem legalábbis feldobná a napom :)
Ti hogy vagytok ezzel? Nemet, kort kérek, köszönöm a válaszokat.
25/f
Apuci azt mondta, ne fogadjak el csokit se cukrosbácsiktól.
10L (Gondolom mer apunak is magas a vércukra, ugye?)
Nem értem, hogy miért kellene beszélgetésért cserébe ajándékot adni egy idegennek?
25 éves létedre tudhatod, hogy egy beszélgetés első 5 másodpercében eldől, hogy a felek szimpatikusak e egymásnak, vagy sem.
Ha nem, akkor semmilyen ajándékkal nem lehet javítani a dolgon.
Sokkal inkább csak rontani lehet rajta, ahogy előttem is írták - mivel cukros bácsinak néznek.
igen.
valóban, igazatok van. Csak azért kérdeztem, mert ma velem történt, zenét hallgattam a metrót várva s 2 idegen leány mellém állt, majd minden átmenet nélkül adtak kis csokit s az egyikükkel beszélgettem is melóba menet. Jó volt, értelmes csajszi volt, s kellemes élményként búcsúztam...
Édességet nem, mert mi van, ha mérgezett. (Bocsi)
De ha egy könyvet akar nekem örökbe adni - lehet régi is -, akkor lehet, hogy hamarabb összebarátkozom vele.
Én amúgy mindig vonaton barátkoztam, illetve mindig a másik fél kezdett el beszélgetni. (Sokszor rajzoltam a vonaton)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!