Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok lányok a srácnak ezt a hobbiját vagy elleneznétek? Vagy esetleg örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Egy 22 éves srác vagyok.Már egy ideje nem volt barátnőm.Van egy Youtube csatornám amin van 15 ezer feliratkozó.Játékokat veszek fel és töltöm fel az embereknek.Nem tudom ehhez mit szólna egy barátnő esélyes lány pl.Hátrány lenne?Nektek mi erről a véleményetek?2015. aug. 28. 15:34
12/14 anonim válasza:
9# Köszi.
Én mondjuk az ilyen régi várakban játszódó egy karakteres horror játékokat kedvelem a legjobban, amiknek van egy jó történetük.
Multiba még a cod2 is megtetszett. GTA nem az én világom. :(
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: Na és Outlasthez mit szólsz? :) Igaz nem kastélyos :) COD 2 az tényleg nagyon jó multiban :)
2015. aug. 28. 20:30
14/14 anonim válasza:
Outlast pont nem nagyon tetszik. Nem találtam benne élvezetfaktort, viszont húgom szereti játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!