Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik velem így anyám?

Miért viselkedik velem így anyám?

Figyelt kérdés

Feltűnően jobban szereti a testvéremet, és sokkal szívesebben van vele mint velem.

Soha nem érdeklődik afelől, hogy mit csináltam ma. Soha nem dícsér, se a külsőmet, se semmit amit csinálok. Csak belémkötni tud, meg csak akkor szól hozzám kedvesen, amikor kéne valamit helyette csinálni. Amikor valami bajom van,sosem érdeklődik.

Szülinapomra se kaptam semmit.

2016. júl. 20. 20:13
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
0%
:D Ebből látszik hogy kis csitri vagy aki ossza az észt. Meg megint a sértegetések. :D Mert ilyenkor most azt érzed hogy jól megmondtad és neked van igazad. Szóval a Te észjárásod szerint egy 2 éve szakmában lévő autószerelő nagyobb tudású mint egy 20 éves gyakorlatú. Hát legyen.
2016. júl. 21. 00:05
 42/51 anonim ***** válasza:
0%

"Azt nem értem, ha valaki ostoba volt fiatalon, miért feltételezi, hogy más is az volt? Már ezzel is bizonyítja, hogy semmit nem okosodott, csak telt az idő."

Na Te is b**szki menj aludni.Mert semmit nem értettél az egészből. Mindenki ostoba fiatalon. Én ezt onnan tudom ,mert pont ilyen gyökér voltam mint Te.

2016. júl. 21. 00:08
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el tudom milyen érzés. Velem folyamatosan ordibálnak, nem csak az anyám hanem az apám is. A testvéremmel sohasem. Hiába próbáltam velük beszélni hogy ez így nem jó, meg hogy rosszul esik, konkrétan úgy jött le hogy én vagyok a szar. Ilyen hogy karácsony, vagy szülinap..nem is várok már el tőlük semmit. De te próbáld meg! Beszélj velük! Ha nem jutsz velük semmire, akkor esetleg nagyszülőkkel próbálj beszélni. De ha nem sikerül ez sem, akkor nem tudsz mást tenni, mint hogy elviseled, és hogy próbálj jól tanulni, majd rendes munkát találni, és elköltözni onnan amilyen hamar csak tudsz. Majd előbb utóbb rájönnek hogy a testvéredet milyen életképtelenné nevelték.

15/L

2016. júl. 21. 16:03
 44/51 A kérdező kommentje:

Azta! De sok válasz jött! :O :D

A tesóm idősebb nálam, 17 éves, én 14 szóval elköltözni nem igazán tudok még. Azon, hogy beszéljek anyuval még gondolkoznom kell, mert félek mi jön ki belőle.

#43-as:

Honnan veszed, hogy a testvérem életképtelen?

2016. júl. 21. 16:39
 45/51 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok a 43-as, de ő nem azt írta, hogy életképtelen a tesód, hanem hogy azzá fogják őt nevelni. Míg te ellenállóbb leszel a későbbiekben, addig ő, mivel folyton kinyalták konkrétan a seggét, később is el fogja ezt várni például a párjától. De viszont nem mindenki tolerálja ezt
2016. júl. 21. 21:29
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
egyébként apukád tudatában van ennek? Mit szól?
2016. júl. 21. 23:17
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
42-es "válaszoló": "A válaszadó 3%-ban hasznos válaszokat ad." Hűha, asszem minden kérdésünkre a válasz veled kapcsolatban ebben az egy mondatban van😂
2016. júl. 22. 11:12
 48/51 A kérdező kommentje:
Elváltak a szüleim .
2016. júl. 22. 20:05
 49/51 anonim ***** válasza:
És anyukádat kérdezted már, miért viselkedik így? Meg hogy ez neked nagyon rossz érzés. Apukáddal tartod a kapcsolatot? Nála nem tudnál többet lenni akkor?
2016. júl. 22. 20:17
 50/51 A kérdező kommentje:
(a kérdést véletlen emeltem ki, ne foglalkozzatok vele)
2018. aug. 17. 23:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!