Miért viselkedik velem így anyám?
Figyelt kérdés
Feltűnően jobban szereti a testvéremet, és sokkal szívesebben van vele mint velem.
Soha nem érdeklődik afelől, hogy mit csináltam ma. Soha nem dícsér, se a külsőmet, se semmit amit csinálok. Csak belémkötni tud, meg csak akkor szól hozzám kedvesen, amikor kéne valamit helyette csinálni. Amikor valami bajom van,sosem érdeklődik.
Szülinapomra se kaptam semmit.
2016. júl. 20. 20:13
21/51 anonim válasza:
én legalább kimaszkoltam a felhasználó neveket...na akkor ki a...(hogy is mondtad?) "féreg"?
22/51 anonim válasza:
Milyen troll? Azért mert kritizálni merem az egyedülálló búvalb*szott nőket? Vagy a komplexusos emberkéket akik itt érzik hogy valakik?
23/51 anonim válasza:
Hát ez az.Az a féreg aki hazudik meg maszkol.Nem is értem hogy tudsz így járni gerinc nélkül?
24/51 anonim válasza:
Igen van életünk, és most adom ki magamból és zexoff is.Legalább is próbálom rávenni :D
25/51 anonim válasza:
Mikor hazudtam???
Az hogy a sajátom mellett még a te inkoknitódat is igyekeztem megőrizni..is nem tudtam hogy "féreg" dolog. Elnézésed kérem. Mea culpa.
26/51 anonim válasza:
Hát ez az.Nincs olyan hogy inkognitó.Amit mondasz azt vállald fel.Nincs sumákolás.Mert ha most kiderül a neved.Hűűha.. Úristen mi lesz?
27/51 anonim válasza:
Áhhh, elröhogted, így már nem poén. :(
28/51 anonim válasza:
Csak félig volt elröhögés.Már kezdem megszeretni a csajt.Egy idő után elkezded tisztelni,majd megszeretni az ellenséged. Vagy hogy is van? :D
29/51 anonim válasza:
22:37 elfogyott a vékony gerinc :D
30/51 anonim válasza:
4-es válaszoló: valakivel nem lehet beszélni. Igen, a kérdező megpróbálhat szót érteni anyukájával, de ha az illető totál érdektelen, akkor nem tehet sok mindent. Egyébként valamikor mindenképpen el kell költöznie otthonról, csak az nem mindegy, hogy menekül vagy önállósodik. Viszont, ha rosszul érzi magát otthon, akkor a menekülés opcióval boldogabb lesz, mint azzal, mikor gyakran látogatják egymást. Hiszen pont ez a cél: elszakadni olyan embertől, aki nem érdemli meg a társaságát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!