Miért viselkedik velem így anyám?
Feltűnően jobban szereti a testvéremet, és sokkal szívesebben van vele mint velem.
Soha nem érdeklődik afelől, hogy mit csináltam ma. Soha nem dícsér, se a külsőmet, se semmit amit csinálok. Csak belémkötni tud, meg csak akkor szól hozzám kedvesen, amikor kéne valamit helyette csinálni. Amikor valami bajom van,sosem érdeklődik.
Szülinapomra se kaptam semmit.
Hagyjátok már abba:D
Elég érdekes nézni, hogy anyukám korabeli emberek vitatkoznak egy névtelen oldalon...:)
Kérdező, neked pedig: Tényleg jobban szereti a testvéredet. Nem lehet tudni miért. Kérdezz rá! Ha eddig úgyis mindig baja volt veled, nem lesz rosszabb ettől!:)
A szülinapot meg nem értem...szerintem még a legrosszabb anya is, ha van annyi pénze, a leghülyébb gyerekének is vesz ajándékot.
Sajnállak!:(
16/L
Azért azt nem veszítek észre mennyire nevetségesek vagytok?! Felnőtt ember létetekre?! És pont itt ez a kérdés alatt ahol egy gyereknek komoly baja van?
Banyek beszélhetek ezt privátbankár ha komolyan ennyi eszetek van, de ne itt!
Kérdező neked meg tényleg az lenne a legjobb ha tudnál vele beszélgetni erről! Szorítok és kitartást!
17L
-- OFF
Mint írtam már, nem írok neked privit, csak ide.
Nem, nem dagadt egyedülálló nő vagyok.
Nem, féreg sem vagyok.
Javarászt kérdeztem, te meg nem válaszoltál.
A privi válaszodbol elfelejtetted idemásolni, hogy "Azt hogy milyen a stílusom k*rvára lesz@rom." - csak a korrektség végett.
Ja és nincs koplexusom, csak a magadfajták jól elszórakoztatnak. :D
--ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!