Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik velem így anyám?

Miért viselkedik velem így anyám?

Figyelt kérdés

Feltűnően jobban szereti a testvéremet, és sokkal szívesebben van vele mint velem.

Soha nem érdeklődik afelől, hogy mit csináltam ma. Soha nem dícsér, se a külsőmet, se semmit amit csinálok. Csak belémkötni tud, meg csak akkor szól hozzám kedvesen, amikor kéne valamit helyette csinálni. Amikor valami bajom van,sosem érdeklődik.

Szülinapomra se kaptam semmit.

2016. júl. 20. 20:13
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem nem így van 34-es. Nincs ilyen hogy nem érdemli meg a társaságodat. Ez önközpontú hozzáállás.
2016. júl. 20. 22:40
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
33-as válaszoló: abszolút nem önközpontú. Te mit teszel egy olyan anyával, aki jobban szereti a testvéredet, mint téged? Kétségbeesetten próbálhatsz bármit csinálni, hatni rá, a fejedet a falba verheted, ha nincs semmi változás, akkor mit teszel? Semmit. Nem tudsz tenni semmit. És innen jön két opció: kínzod magad sokáig azzal, hogy az anyád nem szeret/kevésbé szeret mint a testvéred, vagy elköltözöl, lesz egy saját, boldog életed.
2016. júl. 20. 22:46
 33/51 anonim ***** válasza:
2%
Vagy a harmadik, hogy elfogadod hogy ez van és kész.Azért önközpontú, mert miért kéne hogy engem szeressen a legjobban?Hmm?
2016. júl. 20. 22:49
 34/51 anonim ***** válasza:
96%
34-es válaszoló: ezt most komolyan írtad? Hát ennyire nincs szövegértésed? Én tényleg nem akartam vitatkozni (most se akarok), és valószínűleg feleslegesen szájalok egy ilyen embernek, DE: ki mondta egy szóval is, hogy az egyik testvért jobban kell szeretni a másiknál??? A kérdező se azt akarja, hogy őt szeresség a legjobban, mindenki más meg szoruljon hátrányba. Egy szülőnek/anyának mindahány gyereke van, ugyanannyira kell szeretni mindet. És amikor kettő van, az nem azt jelenti, hogy esetleg meg kell feleznie a szívét, hanem akkor kétszerakkorára nő. Az nem normális, ha egy anya csak az egyik gyerekét szereti. Választási lehetősége neki NINCS! Szeretnie kell MINDKETTŐT UGYAN ÚGY. És mégegyszer: SENKI NEM MONDTA, HOGY A KÉRDEZŐT KELL JOBBAN SZERETNIE AZ ANYUKÁJÁNAK. Ez esetben megismétlődne a probléma a másik testvérrel, nem? Kérlek, ha valamit nem értesz, akkor ne mondj butaságokat, inkább kérdezz...
2016. júl. 20. 22:55
 35/51 anonim ***** válasza:
0%
Na Te is követed az előtted szoló nagy tudású nőt akivel vitatkoztam. Megpróbáljátok az embert magatok alá nyomni a kulturált felsőbbrendű megfogalmazásokkal.Van szövegértésem és Én pontosan tudom hogy miről beszélek.Nem ,abszolút nem kell hogy egy anya egyformán szeresse a gyermekeit. Ez egy mese és mítosz. De hát Én hülye vagyok meg minden. Én nem tudhatom.Te meg így tizen-huszon évesen biztos :D
2016. júl. 20. 23:03
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Annyira hangoztatod ezt a tizen-huszon évest, hogy attól függetlenül, hogy azt írtad, közelítesz a negyvenhez, mégsem saccollak többnek húsznál. Az írásommal meg mi a baj? Hogy igényes? Csak azért, mert tudok helyesen, igényesen írni, még nem leszek felsőbbrendű. Eléggé elnyomva érezheted magad. És érdekes nézeteket vallhatsz a gyerekneveléssel/szülőséggel kapcsolatban, ha szerinted egy anyának nem kell feltétlen szeretettel, ugyan úgy tekintenie a gyerekeire. Remélem neked sose lesznek gyerekeid, vagy legalábbis egynél több soha, mert ez borzasztó, ahogy viszonyulsz ehhez a dologhoz. Belefájdul a szívem, hogy vannak ilyen kegyetlen gondolkodású emberek. Én el nem tudnám képzelni, hogy a gyerekeimet nem ugyan úgy szeretem. Borzalmas
2016. júl. 20. 23:08
 37/51 anonim ***** válasza:
0%
Megint ez a stílus. Azért írom mert azt hiszitek hogy k**rva okosak vagytok.Mert Én is azt hittem tizen-huszon évesen.Tehát Én voltam már a Te korodban.De Te még nem voltál az enyémben. Én már jártam az úton amin Te még nem. Majd később rájössz. Szóval ha van két kiskutyád mindkettőt egyformán kell szereted. Ez kutya kötelességed :D De nem azt fogod ám szeretni amelyik bújós meg rendesen viselkedik.Nem hát. nem tudhatod hogy a "kedves" kérdező egy kib**szott gyökér az anyjával csak nem tud róla.Ezért ne osszad az észt tizen-huszon évesen.Vagy ha igen győzz meg normálisan és a kezedet lábadat megcsókolom hogy tanulhattam valami újat.
2016. júl. 20. 23:18
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

Te pedig azt nem tudhatod, hogy én hány éves vagyok. Amúgy te "felnőtt" létedre elég káromkodós vagy. Én pedig nem fogom elárulni a korom, mert a végén még kiderül, hogy jobban tisztában vagyok a dolgokkal mit te (bár ez már kiderült). Egy embet világlátása pedig nem pont a korában rejlik. Egy 19 éves lehet, hogy tapasztaltabb az élet dolgaiban mint egy 66 éves, mert több dolog történt vele. Sose fogom megérteni ezt az: "én vagyok az idősebb, hallgass kutya!"-dolgot. Elég nagyképű hozzáállás és épp ezzel mutatod ki a felsőbbrendűségi érzetedet és a kisebbségi komplexusod. Mellesleg meg csak gratulálni tudok, hogy az embereket a kutyákkal azonosítod. Azt pedig te sem tudhatod, milyen a kérdező. Lehet, valóban, hogy egy oltári tapló. De mi van, ha nem az? Ha az anyukája csak azért ilyen vele, mert. És kész. Láttam már ilyet (hálistennek nem velem történt meg). Ha meg tényleg tapló, akkor csak jót tesz a családjának azzal, ha elköltözik, nem? Vagyis totál értelmetlen volt minden, amit írtál.

Ja, és most mondom azt, hogy viszlát, ugyanis: sose vitázz a hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Kedves kérdező: te pedig ne hallgass az ilyen az-anyának-nem-kell-minden-gyerekét-ugyan-úgy-szeretnie-féle gerinctelen emberekre. Próbálj beszélni anyukáddal, mondd el neki, ez a helyzet hogy esik neked, ha pedig lehetőséged lesz rá és nem javul a helyzet, költözz el.

2016. júl. 20. 23:54
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, ha valaki ostoba volt fiatalon, miért feltételezi, hogy más is az volt? Már ezzel is bizonyítja, hogy semmit nem okosodott, csak telt az idő.
2016. júl. 20. 23:59
 40/51 anonim ***** válasza:
23:59: végre, egy értelmes lény! Köszönöm! Felüdülés volt olvasni a kommented a közel-a-negyvenhez emberke szerinte vita, számomra csak pszichológiai tanulmány típusú eszmecsere után
2016. júl. 21. 00:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!