Miért viselkedik velem így anyám?
Feltűnően jobban szereti a testvéremet, és sokkal szívesebben van vele mint velem.
Soha nem érdeklődik afelől, hogy mit csináltam ma. Soha nem dícsér, se a külsőmet, se semmit amit csinálok. Csak belémkötni tud, meg csak akkor szól hozzám kedvesen, amikor kéne valamit helyette csinálni. Amikor valami bajom van,sosem érdeklődik.
Szülinapomra se kaptam semmit.
Te pedig azt nem tudhatod, hogy én hány éves vagyok. Amúgy te "felnőtt" létedre elég káromkodós vagy. Én pedig nem fogom elárulni a korom, mert a végén még kiderül, hogy jobban tisztában vagyok a dolgokkal mit te (bár ez már kiderült). Egy embet világlátása pedig nem pont a korában rejlik. Egy 19 éves lehet, hogy tapasztaltabb az élet dolgaiban mint egy 66 éves, mert több dolog történt vele. Sose fogom megérteni ezt az: "én vagyok az idősebb, hallgass kutya!"-dolgot. Elég nagyképű hozzáállás és épp ezzel mutatod ki a felsőbbrendűségi érzetedet és a kisebbségi komplexusod. Mellesleg meg csak gratulálni tudok, hogy az embereket a kutyákkal azonosítod. Azt pedig te sem tudhatod, milyen a kérdező. Lehet, valóban, hogy egy oltári tapló. De mi van, ha nem az? Ha az anyukája csak azért ilyen vele, mert. És kész. Láttam már ilyet (hálistennek nem velem történt meg). Ha meg tényleg tapló, akkor csak jót tesz a családjának azzal, ha elköltözik, nem? Vagyis totál értelmetlen volt minden, amit írtál.
Ja, és most mondom azt, hogy viszlát, ugyanis: sose vitázz a hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Kedves kérdező: te pedig ne hallgass az ilyen az-anyának-nem-kell-minden-gyerekét-ugyan-úgy-szeretnie-féle gerinctelen emberekre. Próbálj beszélni anyukáddal, mondd el neki, ez a helyzet hogy esik neked, ha pedig lehetőséged lesz rá és nem javul a helyzet, költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!