Alapjáraton nem vagyok az a bulizós fajta, mert nem szeretek ilyen helyekre mászkálni, viszont egyik haverom tegnap áthívott magukhoz egy bulira. Ma reggelig tartott és nem Pesten lakom, hanem tőle 10 km-re, 6 óra után indult az első vonatom haza, de közben szüleim folyamatosan hívogattak, hogy minden rendben van-e, és miután 500x válaszoltam rá, akkor is folyamatosan hívogattak. Anya mondta, hogy kijön elém az állomásra, amikor alig bár utcányira lakunk. 5 perccel, ismétlem 5 perccel később ért oda a vonat, erre anyám elkezdett velem üvöltözni, hogy mégis miért kések, mekkora szemét vagyok. Először csak nevettem, mert azt hittem, hogy viccel. De nem, engrm hibáztatott, amikor nagyon nem én tehetek róla. Sőt most már azt is kikötötte, hogy innentől soha többrt nem megyek sehova, mert nem lehet bennem megbízni.
Szerintem meg a nagymenő úgy gondolta, hogy ennyi idősen megteheti, hogy annyit mond, hogy "sokáig leszek, majd jövök" és tojt a szülei fejére. Egyetlen felnőtt ember sem annyira irracionális, hogy egy vonat késése miatt eltiltsa a gyerekét a szórakozástól. Viszont ha nekem azt mondja a gyerekem, hogy későn jövök, vagy sokáig leszek, az rohadtul nem azt jelenti, hogy REGGEL én szedem össze az állomáson! És igen, nagyon is ki lennék akadva. Szóval mielőtt szidod az anyját, gondold végig az érem másik oldalát is! Mert lehet, hogy a kérdező mérges, csak épp nem jogosan. N32
2016. júl. 21. 09:32
12/15 anonim válasza:
ott írja hogy először azt mondta anyucinak sokáig lesz és amint megtudta a barátjától meddig lesz azt is elmondta, tanuljatok meg szöveget értelmezni.Igen kicsit kuszán oldotta meg a kérdező,de mégis folyamatosan telefonált a szülőknek, anyucinak csak az volt a baja hogy túl ideges volt a kérdező meg az 500.-ik telefon után már nem tájékoztatta arról hogy 5 percet késik. Anyuka most ki van akadva hogy a kérdező nem hívta fel 501.-er és fél hogy kikerül a kezéből az irányítás, ennyi.
2016. júl. 21. 09:39
13/15 anonim válasza:
Nem hiszek neki.
2016. júl. 21. 09:43
14/15 anonim válasza:
12: anyuka nem a vonat miatt van kiakadva, és nem az 5 perc miatt, hanem azért, mert a fia úgy ment el buliba, hogy nem közölte, hogy mikor megy haza, hanem már a buli hevében hívta fel, hogy bocsi de a sokáig azt jelenti, hogy reggel. Mert mondjuk talán, ha előre tudják a szülei, akkor máshogy alakult. Pl. lehet, hogy azért akarták tudni, hogy akkor elmennek érte, hogy ne kelljen a 6 órási vonatig várni.
Majd ha szülő leszel megérted :)
2016. júl. 21. 09:43
15/15 anonim válasza:
nem ha szülő leszek akkor azért ordítom le a fejét, mert ott közölte velem hogy csak reggel jön és nem azért mert késett 5 percet a vonat. Mert most anyuka mit ért el(ha ez így igaz?), hogy a gyerek azt hiszi jogtalanul dühösek rá(hisz tény hogy a vonatkésésre dühös lenni abszurd) és így nem tanul az egészből semmit sőőt lehet elzárkózik ezután az anyjától. Szülőként azért bűntetném amit tett nem pedig keresnék egy fals hibát, hamár voltam olyan hülye hogy nem egyből bűntettem meg azért ami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!