Május 1-n elSZERETTEM volna menni a nagy futamra Budapestre de ő nem adta oda az autót mert "nem kell azzal mindig járkálni" pedig ingyenes volt. Mehettunk volna papám kocsijával de az övé szerelőnél volt. Nagyon még haragudtam rá,mert vagy 3 éve próbálok oda eljutni és még mindig nem sikerült de o lé se szarta. Tesom emlegetett vizicirkuszba de az 3000 FT/fő volt az enyém még ingyenes. Rá 2 napra vett magának egy 300.000 Ft-s motort.
És ez már nem az első alkalom mert neki mindene megvan nekem még semmi sincs! (Tesomnak és neveliapumnak is)
15 évesen neked már jár az autó. És mi az, hogy nem adja oda? Hogy jogsid sincsen, ahhoz semmi köze. Nem az ő gyereke vagy. Tényleg nagyon szemét. Gondolom a szar helyesírásodba is bele kötne, ha tudna óvasni.
2016. jún. 5. 14:41
2/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy neki felnőttként több van, mint neked tojáshéjjal a seggeden? De nem fair.
2016. jún. 5. 14:51
3/12 anonim válasza:
15 évesen mit kezdenél te egy autóval?
Esküszöm, és ezek hisztis tinik a mi jövőnk..
2016. jún. 5. 15:08
4/12 anonim válasza:
Inkább te vagy követelőző.
2016. jún. 5. 15:18
5/12 anonim válasza:
Lehet, az a baja, hogy nem érti, mit kérsz tőle. Az írásképedből legalábbis az látszik, hogy magyarul nem nagyon tudsz, így aztán csak szimplán nem érti a kérésedet.
2016. jún. 5. 17:53
6/12 anonim válasza:
Miért? Arra nincs tömegközlekedés? Busz, vonat akármi? 15 éves gyereknek én se adtam volna oda az autómat. 15 évesen teljes jogsid se lehet.
2016. jún. 5. 19:02
7/12 Költőnő? válasza:
Tömegközlekedés?
2016. jún. 5. 20:50
8/12 anonim válasza:
Merre élsz? Ez valami tájszólás vagy csak szimplán nem meg a magyar?
Amúgy mindjárt elsírom magam. Biztos fájt volna a pici lábad, ha vonatra vagy buszra szálltál volna.
Kapd már össze magad. 15 éves fiú létedre jobban hisztizel, mint egy kislány.
2016. jún. 6. 12:59
9/12 anonim válasza:
Mi itt nem fogjuk tudni megmondani, miért kell neked a szemét nevelőapád, ha már egyszer szemét.
2016. jún. 6. 21:03
10/12 anonim válasza:
Én megértem a helyzeted. Téged nem szeret annyira mint a saját kis fiacskáját. Azt teheted hogy jobban tanulsz, keményebben, és többb pénzt fogsz keresni. Amikor meg segítséget kérnek emlékezteted őket a fenti esetre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!